Verpleegkundige Niveau 4
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd verpleegkundige of mag jij jezelf bijna trotse bezitter van dit mooie diploma noemen?
 • Zie jij uitdaging in diversiteit van verpleegtechnische handelingen?
 • En beschik jij over coachende vaardigheden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de afdeling Somatiek binnen Hoog Schuilenburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren verpleegkundige met coachende eigenschappen. Jij als verpleegkundige komt te werken in een team van 10 -15 (voornamelijk helpende plus en verzorgende) collega's die allen elke dag met veel liefde en enthousiasme zich inzetten voor onze cliënten op deze afdeling. Binnen de afdeling somatiek wonen 19 cliënten, zij beschikken ieder over hun eigen appartement.

Als verpleegkundige ben jij een belangrijke schakel binnen deze mooie afdeling en dit team, jij weet als geen ander mensen om jou heen op een positieve manier te enthousiasmeren en te bewegen. In jouw rol vind jij het leuk om op coachende wijze werkzaam te zijn en er met elkaar voor te zorgen dat jullie als team de juiste koers varen. Daarnaast ben jij onderdeel bent van het verpleegkundig team. Dit maakt dat jij niet alleen op de afdeling werkzaam bent, maar ook verantwoordelijk bent voor overkoepelende taken, denk hierbij aan bijvoorbeeld: kwaliteitsbewaking rondom zorgdossiers, betrokkenheid bij cliënten met complexe problematiek, contacten met artsen en familieleden, deelnemen en leiden van een MDO etc. Kortom naast alle verpleegtechnische handelingen kan jij jouw hart ophalen in alle andere uitdagingen en taken die behoren tot jouw functie. Hoe leuk is dat!

Ben jij al enthousiast geworden? Lees dan nog even verder!

Wie ben jij

 • Jij bent trotste bezitter van jouw verpleegkundige diploma of bent student in jouw laatste leerjaar!
 • Je staat sterk in jouw schoenen en durft zonder aarzelen belangrijke beslissingen te nemen
 • Jij beschikt over coachende vaardigheden 
 • Je weet jouw ervaringen op positieve manier te implementeren binnen jouw team
 • En niet geheel onbelangrijk: "jij doet wat je zegt en zegt wat je doet!

Je vindt bij ons

 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden  
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • En je kan rekenen op een uitdagende baan met daarin veel diversiteit

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link!

Interesse

Janine den Ouden - Koops, tel: 0650030921 en Rianne Kunst - Groothalle, tel: 0634352850

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier  Visie Carintreggeland - YouTube

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg
Postcode 7604GC
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Janine den Ouden - Koops, tel: 0650030921 en Rianne Kunst - Groothalle, tel: 0634352850
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 19-07-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 69946

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland