Verpleegkundige niveau 4 bij Careflex
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij je diploma voor Verpleegkundige niveau 4?
 • Wil jij ontwikkelen, leren en ervaren?
 • Wil jij diverse werkomgevingen, verschillende zorgvragen meemaken? 

Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Als verpleegkundige bij de Careflex heb je de zekerheid van een vast contract bij Carintreggeland en daarnaast de afwisseling en leermogelijkheden die Careflex biedt! Je gaat tijdelijk een team ondersteunen waarvan een collega gedurende meerdere maanden niet aanwezig is door langdurig ziekte of zwangerschapsverlof. Dit geeft jou de gelegenheid om je te oriënteren en te ontwikkelen. Je kunt verschillende huizen van Carintreggeland leren kennen, binnen 1 huis verschillende woningen of bijvoorbeeld afwisseling in verschillende doelgroepen. Je werkt gedurende 3 à 4 maanden op 1 werkplek. Samen bepalen we welke ervaringen en ontwikkeling jij graag wilt opdoen, zodat de opdrachten aansluiten bij jou wensen. 

Carintreggeland heeft verpleeg- en verzorgingshuizen met verschillende woningen en doelgroepen (PG/Somatiek/Revalidatie/ELV/Hospice). In de wijkzorg kun je ervaren wat het verschil is tussen de verschillende en complexere zorgbehoeften en wat het verschil in werkomgeving van een dorp, het buitengebied of een bruisende stadswijk betekent.

We hebben de voorkeur voor mensen die 28-36 uur willen werken, maar minder mag uiteraard ook. Je mag werkervaring opdoen die jou helpt bij je ontwikkeling als professionele verpleegkundige, waarbij er sprake is van afwisseling waar jij naar op zoek bent. 

Komt er een moment waarop je graag de overstap wilt maken naar een vast team? Dan heb jij als interne medewerker van Carintreggeland een goed beeld van de organisatie, diverse teams en doelgroepen en helpen we je naar de vaste werkplek die jij graag wilt. 

Voor de regio Twentse Land (Rijssen, Enter, Wierden, Nijverdal, Hellendoorn) zijn we op zoek naar meerdere collega’s die voor deze regio de teams tijdelijk willen ondersteunen ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Wie ben jij?

 • Je wilt graag meer werkervaring op doen en je houdt van een uitdaging
 • Je kunt zelfstandig werken en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je wilt de zekerheid van een vast contract bij een mooie organisatie, maar de flexibiliteit om te leren en te ontwikkelen
 • Je hebt (bijna) een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4

Je vindt bij ons:

 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Werk dat aansluit bij jouw beschikbaarheid. We kijken samen naar mogelijkheden die voor jou passend zijn.
 • De mogelijkheid om te werken op verschillende locaties, met verschillende doelgroepen
 • Een vast contract (fulltime of parttime)
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus team van de Careflex

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de intercedenten van Careflex door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Ben je nieuwsgierig naar de facebook pagina van Careflex voor meer verhalen van zorgprofessionals die werken bij Careflex? Klik dan hier

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hof van Twente/Borne en Twentseland/Twenterand
Postcode 7642 GA
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 18-10-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 73805

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland