Verpleegkundige niveau 4 bij de Stoevelaar in Goor (vanaf 20 uur per week)
Carintreggeland

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om leerling Verpleegkundigen te begeleiden?
Ben jij iemand die houdt van samenwerken met collega’s?
Heb jij ervaring met cliënten met somatische klachten?

Dan willen we jou graag in ons team!


Verpleegkundige niv 4 te werken in een team van de Stoevelaar in Goor op de afdeling Eyland.
Je gaat werken met Somatische cliënten die bij ons wonen. Je zult zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Je biedt, binnen de mogelijkheden die er zijn, professionele ondersteuning aan de cliënt bij het voeren van een huishouden en het creëren van een thuis. Als verpleegkundige bewaak je het verpleegkundige proces rondom de cliënt en begeleid je onze leerling Verpleegkundigen die bij ons werken en leren.
Je komt te werken in een vast team. In dit team wordt gewerkt met een basisrooster. Jij bent net als je collega’s flexibel en je werkt graag samen. Jij weet hoe je effectief goed samenwerkt en streeft hier ook naar. Je bent iemand die collega’s kan enthousiasmeren en motiveren.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent (bijna) gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Je bent flexibel beschikbaar (ook in de nachten)
 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je bent daadkrachtig en je houdt van prettig samenwerken met collega’s
 • Je hebt passie voor cliënten met somatische klachten

Je vind bij ons:

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3264,29 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je met betrekking tot tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Bijzonderheden

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-053
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianne Escher op emailadres D.Escher@carintreggeland.nl of Diana Slagman op emailadres d.slagman@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 28-04-2021
Reageer voor 31-05-2021
Nummer 67596

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland