Verpleegkundige niveau 4
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren verpleegkundige en sta jij stevig in je schoenen? 
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen? 
 • Wil je graag een coördinerende en coachende rol? 

Dan willen we jou graag in ons team! 

Als verpleegkundige kom jij te werken op onze prachtige locatie Het Woolde in Hengelo. Ons ervaren team zoekt een nieuwe fijne collega. Onze cliënten zitten met smart te wachten op een verpleegkundige die kan helpen met de zorg en verpleegtechnische handelingen. Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners en stelt het zorg-leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Je hebt veel contacten met familie, collega’s, specialisten en externe zorg professionals. Je staat er dus nooit alleen voor. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden, waardoor de cliënt een waardevol leven kan leiden.

Naast de inzet van je vakinhoudelijke expertise ben je ook gericht op het versterken van de samenwerking binnen het team en het verder ontwikkelen van elkaars talenten. Je durft en kunt coördineren, een afdeling op poten te zetten en de koers te varen die je samen bedenkt.

De cliëntengroep waar jij verantwoordelijk voor bent, zijn bewoners met somatische klachten met voornamelijk middelbare zorgzwaarte.

De zorg is continue in ontwikkeling. Ook binnen Het Woolde hebben we te maken met veranderingen, bijvoorbeeld door zorgverzwaring. Dit heeft impact op onze manier van zorg verlenen en stijl van werken. We hebben al mooie stappen gemaakt en we gaan daar mee door. Door jouw coachende stijl van communiceren kun jij er samen met ons voor zorgen dat wij als team ondersteund worden in de groei, samenwerking en communicatie. Als verpleegkundige lever jij continue een bijdrage aan het verbeteren van onze zorg. 

Ons team bestaat uit een mix van zorgprofessionals (verpleegkundigen, 8 verzorgenden en 2 helpenden per afdeling). Samen organiseren wij de zorg op onze locatie. Als verpleegkundige werk je voornamelijk de dagdiensten en late diensten, en om het weekend. De nachtdiensten worden door een speciaal team opgevangen. We kunnen een contract bieden tot 24 uur, in overleg kan dit meer uur worden. Wij hebben veel mogelijkheden om naast je functie jezelf te verdiepen in verschillende aandachtsvelden, zodat jij het aanspreekpunt bent binnen ons team op een onderwerp wat je aanspreekt. 

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4   
 • Je hebt ruime ervaring in de praktijk
 • Je bent sociaalvaardig en positief ingesteld 
 • Je kunt goed sturing geven en bent in staat het team te begeleiden
 • Je kunt goed luisteren en echt contact maken met cliënten en collega’s. Je voelt aan wat er bij een ander leeft en wat nodig is om een stap voorwaarts te zetten  
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  
 • En bovenal; je bent lief voor onze bewoners  

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden!
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis en groeien in persoonlijke ontwikkeling, volg bijvoorbeeld een leergang coachend leiderschap!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 45 met maximaal €3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Reageer via onze site met de sollicitatiebutton; stuur je motivatie en CV en wij nemen contact met je op! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Het Woolde
Postcode 7555DR
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 13-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72812

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland