Verpleegkundige niveau 4
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
 • Heb jij ervaring met het werken in de wijkzorg of zou je dit juist graag willen proberen?
 •  Ben je een kartrekker en voel je je verantwoordelijk voor jouw werk?

Dan zouden we jou graag toevoegen aan ons team!

Voor het wijkteam Korenbuurt Zuid zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Het werken in onze wijk is elke dag een feestje. We hebben een heel divers cliënten bestand, van grote villa’s tot kleine appartementen, met ook erg veel diversiteit in de zorgvragen. Een groot deel van onze cliënten woont in een voormalig woonzorgcentrum, je kunt hierdoor een groot gedeelte van jouw route lopend doen. De rest kun je op de fiets óf met de auto afleggen.
Onze ochtenddiensten duren 4 uur. We hebben een dagdienst van 7 uur, een middagdienst van 4 uur én twee avonddiensten van 7 uur.

Rijbewijs is niet nodig, alles is lopend of met de fiets te doen! We hebben zelfs een e-bike klaar staan voor je.
Onze planner denkt mee met ons, er is ruimte voor eigen inbreng en er wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen.

Bij ons kun je zelfstandig werken, krijg je veel verantwoordelijkheid en natuurlijk collega’s die klaar staan voor je wanneer je ze nodig hebt. Ons team bestaat uit ongeveer 13 collega’s. Maak jij van ons team een leuk stel van 14?
Als verpleegkundige ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en kijkt wat er nodig is.

Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet.
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een collega die de kar durft te trekken!
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team.
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg.
 • In het bezit van een verpleegkundige niveau 4 diploma

Je vindt bij ons

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet.
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een collega die de kar durft te trekken!
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team.
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg.
 • In het bezit van een verpleegkundige niveau 4 diploma

Interesse

 • Een vast contract, klaar om door jou ondertekend te worden!
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een team met professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning (als verpleegkundige niveau 4) volgens CAO VVT  FWG 45 Maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland. 
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ilra Bekebrede (06 3435 41 03)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 110730

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland