Verpleegkundige niveau 4 in de wijk, Hellendoorn-Nijverdal
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren Verpleegkundige niveau 4 of ben jij belandt aan de laatste fase van jouw opleiding en bijna afgestudeerd?
 • Word jij enthousiast van veel afwisseling in zorgvraag?
 • Voel jij een hoge mate van verantwoordelijkheid en houd jij wel van uitdaging?

Wij gaan graag met jou in gesprek!

Als nieuwe collega Verpleegkundige ligt er binnen onze wijkverpleging Hellendoorn-Nijverdal een fantastische en uitdagende baan voor jou weggelegd! In jouw functie draag jij veel verantwoordelijkheid, je werkt volledig zelfstandig in jouw routes en maakt keuzes en beslissingen in situaties die cruciaal kunnen zijn. Natuurlijk sta je hier niet volledig alleen voor en is jouw collega een belletje van jouw verwijderd en komt jouw ondersteunen waar nodig. Wat maakt onze wijkverpleging nou zo leuk? Om te beginnen is geen dag hetzelfde en schuilt er achter elke deur een andere zorgvraag. Ieder huisje heeft zijn kruisje, zoals we dit in de volksmond zo mooi noemen. Tijdens jouw werkdag help jij zo’n 7 tot 10 cliënten per dag en krijg je te maken met diverse zorgvragen die allen een andere expertise vragen, aan jou de taak om de situatie goed in te schatten en passende waardevolle zorg te bieden. Je helpt cliënten bij de ADL-verzorging en verricht uiteraard diverse verpleegtechnische handelingen, waaronder ook rode wondzorg. Jij bent de spin in het web tussen de client, familie en diverse externe partijen, want jij bent voor hen namelijk het aanspreekpunt. Binnen dit team kun jij jouw zorghart kwijt in aandachtsvelden, dus denk alvast na waarvan jij energie krijgt!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jij werkt binnen de wijkverpleging, zowel in Hellendoorn als Nijverdal en hierbinnen liggen dan ook jouw routes. Deze routes mag je met de auto doen, want de afstanden zijn net iets te ver om te fietsen. Wil je toch graag fietsen, dan raden wij jou aan om voor de routes tenminste een elektrische fiets te hebben. Mocht je geen auto of elektrische fiets tot eigen beschikking hebben, geen probleem, er is in overleg altijd de mogelijkheid om onze bedrijfsauto of fiets te lenen die klaar staat. Vanuit huis start jij jouw werkdag richting jouw eerste cliënt en vanuit daar zal jij jouw route vervolgen. Je komt te werken in een gevarieerd en gemêleerd team waarin diverse functies, ervaringen en werkzame jaren binnen Carintreggeland aanwezig zijn. Binnen dit team is een grote mate van bereidwilligheid en staat iedereen voor elkaar klaar. Een behulpzaam team dat open staat voor nieuwe inzichten en een frisse blik vanuit jouw ervaringen en expertise. Hoe leuk is dat!

Wie ben jij?

 • Jij bent een ervaren verpleegkundige of bijna afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Jij weet te schakelen binnen diverse situaties en adequaat te handelen
 • Je houdt van uitdaging en draagt met veel liefde zorg voor onze cliënten
 • Jij bent de spin in het web tussen diverse partijen en aanspreekpunt 

Je vindt bij ons:

 • Een vast dienstverband
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 45 Maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Stel deze dan aan Leonieke Kleinjan, tel: 06-34355892.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hellendoorn, wijkverpleging
Postcode 7442LS
Stad Nijverdal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109775

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland