Verpleegkundige niveau 4 in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij passie voor zorg bij mensen thuis? 
 • Wil jij graag werken in het gebied Goor?
 • Wil jij graag lange diensten werken? 

Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Voor het wijkteam in Goor zijn we op zoek naar een verpleegkundige niveau 4. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je collega’s in je team, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Op deze manier sta je er nooit alleen voor.

Je komt te werken in het team Goor. Dit is een team met talentvolle, gedreven en zeer enthousiaste zorgprofessionals! In dit team is het mogelijk om lange diensten te werken en is er een mogelijkheid om 32 uur te werken.

Je collega’s zijn net als jij flexibel en hebben wat voor elkaar over. Ze helpen elkaar wanneer dit tijdens een ronde nodig is en er is altijd overleg mogelijk over het ruilen van een dienst. Over de uren gaan we graag met je in gesprek, welke behoefte er vanuit jou is!

Wie ben jij?

 • Je zit in het laatste jaar van je studie als Verpleegkundige, je bent bijna klaar of misschien zelfs al gediplomeerd
 • Je wil graag lange diensten werken
 • Je wilt graag zelfstandig bij cliënten langs en de zorg verlenen in hun thuisomgeving
 • Je wilt misschien zelfs nog wel doorleren op den duur voor HBO V
 • Je bent communicatief vaardig, sociaal en je hebt inlevingsvermogen
 • Jij bent iemand die graag samenwerkt, overlegt en waardevol werkt voor jezelf en voor je collega's!

Je vindt bij ons:

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden
 • Een vast contract
 • Volop opleidingsmogelijkheden om je verder te verdiepen, te studeren en te ontwikkelen
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, wijkverpleging
Postcode 7471BR
Stad Goor
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 18-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72805

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland