Verpleegkundige niveau 4 in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij de vrolijke verpleegkundige op zoek naar een leuke wijk?
 • Heb jij ervaring met het werken in de wijkzorg?
 • Ben je gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4?

Dan gaan we erg graag met jou in gesprek!

Voor het wijkteam ’t Wilbert in Hengelo (Hengelose Es) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ons gezellige team kenmerkt zich door collegialiteit, betrokkenheid en enthousiasme. We zijn gemotiveerd en helpen elkaar graag. In dit team zoeken we versterking voor +/- 16 uur per week.

We hebben een vast basisrooster, maar geen vaste werkdagen. Wel kun je een vaste vrije dag doorgeven. Tevens is het in ons team altijd makkelijk en snel geregeld wanneer je een dienst wilt ruilen. We hebben elke dag één lange dienst, een ochtenddienst van 07.00 tot 11.30 uur en een avonddienst van 16.00 tot 23.00 uur. Daarnaast word je één keer in de twee à drie weken ingepland voor een weekenddienst.

Wat het leuk maakt om in onze wijk te werken, is dat we écht een wisselend cliënten bestand hebben. Het is een volksbuurtje waarbij je alles op de fiets kunt doen, maar ook met de auto. Onze cliënten hebben psychosociale hulp nodig, maar ook de dagelijkse somatische hulp. We werken voornamelijk met wat oudere mensen, maar ook met mensen met een klein netwerk of geen persoonlijk netwerk, waardoor we maatschappelijke hulp bieden. Dit maakt het een wijk waarin onze zorgverlening echt wel anders en uitdagend is! Want wij als zorgprofessionals van Carintreggeland zorgen ervoor dat we een luisterend oor bieden, maar uiteraard ook de allerbeste zorg.

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg.
 • Je hebt je Verpleegkundig niveau 4 diploma behaald

Je vindt bij ons

 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden.
 • Beloning volgens CAO VVT,  FWG 45 maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 109103

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland