Verpleegkundige niveau 4 in de wijk Rijssen Zuid Oost
Carintreggeland

Functieomschrijving

· Heb jij passie voor zorg bij mensen thuis?
· Wil jij graag werken in het centrum van Rijssen?
· Kun jij op een ondersteunende en coachende wijze je deskundigheid delen met collega’s?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor ons wijkteam Rijssen Zuid Oost zijn we op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4. Wij bieden de zorg aan cliënten woonachtig rondom het centrum van Rijssen. Het mooie van onze wijk is de verscheidenheid aan cliënten, met een grote diversiteit qua sociaaleconomische status. Geen dag is bij ons hetzelfde. Als wijkverpleegkundige sta je voor de kwaliteit van de zorg bij de cliënten in je zorggebied. Je voert de intakegesprekken met de cliënten en draagt zorg voor het zorg-leef plan. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt en je collega’s.

Je komt te werken in een groot team met een mix van ervaren en meer junior collega’s. Door de omvang van ons team zijn we erg flexibel en ook in staat om langere routes te rijden, hierdoor kunnen we samen een gezond werkrooster maken en een optimale balans werk-privé realiseren. Ons wijkteam is heel dynamisch. Wij vinden het heel erg belangrijk om met elkaar de zorg naar een hoger plan te tillen. Wij helpen elkaar en dagen elkaar ook uit zodat we maximaal blijven groeien als team. Op ons wijkkantoor in het centrum van Rijssen is er alle tijd om elkaar na de zorgroutes te ontmoeten. Ons kantoor is gevestigd in de nabijheid van onze Dagvoorziening de Boolder en het Carintreggeland restaurant. Wij komen hier graag samen na het rijden van onze routes. Hier drinken we samen een kop koffie, werken we onze administratie bij en nemen we met elkaar de dag door. Zo delen we met elkaar de situaties die we lastig vonden maar ook de dingen die ons plezier hebben gegeven. In tijden van Corona zien we elkaar natuurlijk minder fysiek, maar door beeldbellen kunnen wij elkaar ook in deze bijzondere tijd altijd blijven ontmoeten.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt passie voor de cliënt en iemands levensverhaal
 • Je kunt adequaat handelen in situaties.
 • Je bent communicatief zeer vaardig en in staat je collega’s op een coachende wijze te ondersteunen
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een collegiaal en professioneel team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.264,32 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er hier meer over

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-257
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, wijkverpleging
Postcode 7461 BC
Stad Rijssen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Irma Schwering, Manager Zorg, telefoonnummer 0634343662. Tussen kerst en oud en nieuw is nadere info op te vragen via de mail, per 4 januari 2021 zal hierop worden geantwoord: I.schwering@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 23-12-2020
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 56745

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland