Verpleegkundige niveau 4 in een van de wijken in Oldenzaal
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij de frisse collega met verstand van computers?
 • Zoek je een gezellig team en heb je affiniteit met wondzorg?
 • En wil je graag van waarde zijn in het leven van onze cliënten?

Dan zouden we jou graag leren kennen en kijken bij welk team jij het beste aansluit! 

In de prachtige stad Oldenzaal hebben we veel verschillende wijkteams. Zo hebben we de teams Oldenzaal Centrum, Oldenzaal Thij en Essen, Oldenzaal Zuid de Lutte en Oldenzaal Haerbroek. Zo zou je zeggen dat er voor iedereen wel wat is wat past en aansluit. We gaan hierover graag met jou in gesprek om te kijken waar jij een fijne werkplek kunt krijgen.
Iedere wijk heeft wel zo zijn voordelen, wat past bij jouw interesse. In de De Lutte Zuid ga je in het mooie buitengebied aan het werk, terwijl je in Oldenzaal Centrum alles op de fiets kunt doen. 

Als verpleegkundige in Oldenzaal heb je ontzettend veel samenwerking met de overige teams in Oldenzaal of de teams in Losser. Zo kun je ook eens een verpleegkundige dienst hebben voor heel Oldenzaal. Dit kan een mooie uitdaging zijn! 

Als verpleegkundige niveau 4 in de wijk ga jij naar cliënten thuis om ze te verplegen, verzorgen en te begeleiden aan de hand van het zorgplan. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je deze en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Wij vinden het belangrijk de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Wij nemen het initiatief en de cliënt behoudt de regie. Je werkt bij ons in de wijk heel zelfstandig. Natuurlijk heb je nauw contact met je collega’s in je team, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Op deze manier sta je er nooit alleen voor! 

Er zijn bij ons in Oldenzaal voldoende kansen om je te verdiepen in aandachtsvelden of het uitvoeren van extra taken die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze zorg. We hebben fijne en lange diensten voor jou! 

Geef bij je sollicitatie gerust aan hoeveel uur je graag wilt werken. Er zijn diverse mogelijkheden. 

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde verpleegkundige niveau 4 opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je bent +/- 24 uur per week beschikbaar
 • Je gaat complexe situaties niet uit de weg
 • Je bent flexibel en gemotiveerd
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Lange diensten! 
 • Een heel fijn team met collega’s die jou erg graag willen verwelkomen
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei; via opleiding, coaching of specifieke onderwerpen waarin jij je mag specialiseren
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur als verpleegkundige niveau
 • Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten.  Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega!  Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken, denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk. En dat is belangrijk, een ander kun je namelijk niet veranderen, jezelf wel.  

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Over de functie: Pam Rolink (06-34358956). Over de sollicitatieprocedure: de recruiters van Carintreggeland: [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 08-09-2022
Reageer voor 16-10-2022
Nummer 113860

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland