Verpleegkundige (niveau 4)
Markenheem

Functieomschrijving

Als Verpleegkundige binnen onze woonzorglocaties bied jij de intensieve zorg aan onze bewoners. Je begeleidt, stimuleert en ondersteunt bewoners met dagelijkse activiteiten en zelfredzaamheid. Je draagt kwaliteit een warm hart toe en weet medewerkers hierin mee te nemen. Jij bent de verpleegkundige die in staat is om nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren.

We staan midden in de samenleving en zijn betrokken bij onze bewoners en hun familie. Voor al onze woonzorglocaties zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.
In onze zorgverlening zetten we de bewoner centraal om samen meer kleur te geven aan de laatste fase van hun leven. Bewoners krijgen persoonlijke aandacht, zorg op maat en voelen zich daardoor thuis bij Markenheem. Iedereen moet zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Dit geldt ook voor onze medewerkers.

Met goed opgeleide medewerkers en ervaren vrijwilligers bieden we elke dag hoogwaardige zorg aan onze bewoners. Bij Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners. Zo bieden wij hen een prettig huis. We waarderen en respecteren de eigen levensstijl en individuele wensen van eenieder.

Functie eisen

  • Je hebt een diploma Verpleegkunde (MBO-niveau 4);
  • Je zet kwaliteit van zorg voorop en stelt verbeterplannen in gang;
  • Je coacht collega’s op de kwaliteit van zorg;
  • Je observeert, signaleert en rapporteert over veranderingen bij bewoners;
  • Je hebt ervaring met de doelgroep PG en/of somatiek;
  • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Inschaling

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (schaal 45, € 2.419,91 – 3.264,29). Ook ligt er een pakket met  secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

  • 8% vakantiegeld;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw;
  • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet, jas of een opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract. Alle uren zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden

Laat ons weten wie je bent! Heb je aanvullende vragen over de vacature van Verpleegkundige, bel of app dan gerust met onze HRM-afdeling via tel: 06-86852647

Informatie en sollicitatie

Solliciteer via het sollicitatieformulier op onze site:
www.werkenbijmarkenheem.nl

 

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 09-08-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 70383
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem