Verpleegkundige niveau 4 met regie op beschikbaarheid
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij Verpleegkundige en wil jij meer regie op je eigen beschikbaarheid?
 • Vraagt jouw privé-werk balans dat je (tijdelijk) meer structuur in de week wilt?
 • Wens jij wat minder onregelmatigheid?

Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Wij zijn er voor onze collega’s op het moment dat zij ons het hardste nodig hebben! Wanneer er in een team sprake is van een langdurig zieke collega of een collega die met zwangerschapsverlof gaat, ga jij het team tijdelijk voor meerdere maanden ondersteunen.

Jij wilt graag afwisseling in je werk én meer structuur in je week? Dat kan!

Werken als Verpleegkundige bij Careflex betekent dat je met jouw kennis en ervaring een team voor meerdere maanden gaat ondersteunen. Je kunt daardoor verschillende doelgroepen en/of locaties leren kennen. We houden daarbij rekening met jouw wensen. Een werkplek is dichtbij je woonplaats en je wordt ingezet middels de beschikbaarheid en de structuur die jij graag ziet in je werkweek. Zo bepalen we samen wat voor jou de goede balans is tussen werk & prive.

Als Verpleegkundige niveau 4 bewaak je het verpleegkundige proces rondom de client, je signaleert en rapporteert eventuele veranderingen en je handelt hierin bij acute situaties. Je beoordeelt clientsituaties, bespreekt knelpunten en je geeft verpleegkundig advies. Je bent als Verpleegkundige een waardevolle collega binnen het team en je collega's in het team zijn blij dat je ze meerdere maanden komt ondersteunen. Dit welkome gevoel is bijzonder en geeft voldoening. 

Bij Careflex kun je jouw voorkeur(en) aangeven qua werkomgeving. We hebben mogelijkheden intramuraal binnen onze huizen en in de wijkzorg. De opdrachten zijn altijd in afstemming met jou en jouw wensen. 

Wie ben jij

 • Je hebt (bijna) een diploma als Verpleegkundige niveau 4
 • Je kunt zelfstandig werken en je wilt graag afwisselend werk
 • Je hebt humor en weet een goede werksfeer te creëren
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je wilt meer structuur in je werkweek

Je vindt bij ons

 • Een divers team binnen Careflex met professionele collega's
 • Afwisseling van werkplek, werkomgeving
 • De mogelijkheid om te werken volgens de structuur die past bij jouw werk en privé balans. 
 • Een vast contract (ook mogelijk bij fulltime dienstverband)
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. 

Careflex is een onderdeel van Carintreggeland en wij werken vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected].

Wil je inhoudelijk meer weten over het werken bij Careflex neem dan contact op met de intercedenten van Careflex door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Careflex
Postcode 7554RS
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 17-06-2022
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 111826

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland