Verpleegkundige niveau 4 (of BBL-leerling vanaf 4e jaar), Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij een diploma Verpleegkundige niveau 4? 
 • Ben jij iemand die graag zelfstandig werkt en het voortouw neemt?
 • Heb jij affiniteit met PG cliënten?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Op onze locatie Humanitas in Hengelo hebben we voor een Verpleegkundige niveau 4 ruimte. Als Verpleegkundige niveau 4 heb je voldoende ervaring om de verschillende zorgbehoeften en zorgvragen van de cliënten aan de hand van het zorg-leefplan te volgen. Je zorgt voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineert de dagelijkse zorg rondom de cliënt Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners, je levert een actieve bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen (MDO) en stelt het zorg-leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Hierdoor heb je ook veel contacten met familie, collega's, zorgspecialisten en externe zorgprofessionals.

Als verpleegkundige bij ons in Hengelo op Humanitas kom je te werken op een PG-woning. We hebben kleinschalige woonvormen voor ouderen met geheugenproblemen. Wij hebben 6 woningen allemaal met een eigen huiskamer en leef keuken. Onze bewoners hebben een eigen slaapkamer en badkamer in hun woning. Het bieden van een warme en huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk. Je komt te werken in een woongroep PG met 6 bewoners die het voortouw kan nemen in het team. 

Je komt te werken in een professioneel team met collega zorgprofessionals.  Je werkt nauw samen met je collega’s, ook met de collega’s van de andere woningen. Net als jij staan zij als collega’s graag voor elkaar klaar. Je werkt flexibel in verschillende diensten, ook weekenden. We gaan samen in gesprek over jouw wensen, jouw gewenste uren om te zien welk team het beste bij jou past.

We hebben eventueel ook wel ruimte voor meer dan 20 uur in ons team. Dus spreekt de vacature je aan, maar ben je meer dan 20 uur beschikbaar? Ook dan maken we graag kennis met jou! 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding voor Verpleegkundige niveau 4 of je bent een BBL-leerling in het 4e jaar
 • Je kunt zelfstandig werken en durft het voortouw te nemen
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in het professionaliseren van de zorg en kunt je team hierin meenemen
 • Je zoekt een functie waarbij je kunt werken met PG cliënten

Je vindt bij ons:

 • Voldoende afwisseling in zorgvraag en werkomgeving
 • Samenwerken met je collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je in tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Anne Laan (06-23420890)
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 15-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72774

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland