Verpleegkundige niveau 4 of Verzorgende IG, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij afgestudeerd Verpleegkundige of Verzorgende IG, of bijna klaar met jouw opleiding?
 • Vind jij het leuk om te werken met verschillende ziektebeelden?
 • Beschik jij over een sterk empatisch vermogen?

Is jouw antwoord ja? Dan zouden we jou graag willen spreken!

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe collega's! Ben jij de Verpleegkundige niveau 4 of Verzorgende niveau 3 (IG) die ons team komt versterken? Wij zijn een enthousiast, gedreven en gemoedelijk team dat dagelijks ons uiterste best doet om met veel liefde waardevolle en passende zorg te bieden. Want die mooie lach op de gezichten van onze bewoners daar worden wij blij van en doen we het voor!  

Als collega kom je te werken bij cliënten met redelijk zware somatische klachten. Een groep waarbij CVA, spierziekte en Parkinson de bekende ziektebeelden zijn. Onze groep bestaat uit 8 cliënten, waarbij jij als collega samen met ons team van Verpleegkundigen, Verzorgenden, Helpenden, Hoteldienst ondersteuners en assistenten zorg voor draagt. Binnen dit team kennen we elkaars kwaliteiten en leveren we ieder elke dag onze waardevolle bijdrage. Wat wij als team erg belangrijk vinden en centraal stellen, is kwalitatieve en cliëntgerichte zorg leveren en waarborgen.  

Jij bent iemand die van aanpakken weet en bereid is om net als jouw collega’s een aandachtsveld op te pakken. Hierin ligt de mooie uitdaging om samen met jouw team de diverse aandachtsvelden aan te pakken om zo de kwaliteit te vergroten. Daarnaast gaat jouw hart sneller kloppen van jouw rol als aanspreekpunt voor cliënten en families. Jij houdt elk half MDO-gesprekken en samen met jouw team probeer je elkaar te coachen en te enthousiasmeren. Daarnaast verricht je ADL-taken en voer je verpleegtechnische handelingen uit en ondersteun je elkaar hierin waar nodig.  

Onze diensten zijn wisselend en jij vindt het net als wij prettig om alle diensten te kunnen draaien. Dit zijn zowel dagdiensten, avonddiensten als nachtdiensten.  

Wie ben jij

 • Jij bent afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4 of Verzorgende IG. Of bijna in het bezit van jouw diploma 
 • Je bent Helpende Plus, maar staat open voor jouw rol binnen dit team 
 • Jij bent een doorzetter en weet van aanpakken om zo de kwaliteit van zorg te verbeteren 
 • Je bent enthousiast en flexibel inzetbaar 
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden 

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om écht van waarde en betekenis te zijn binnen ons team en voor onze cliënten 
 • Beloning volgens CAO VVT, Verpleegkundige FWG 45 maximaal €3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur. Verzorgende IG FWG 35 maximaal € 2.937,68 en Helpende Plus FWG 30 maximaal €2.717,16 bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen! 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Heb je inhoudelijke vragen? Stel deze dan aan Inge Meilink, telefoonnummer: 06-20155959. 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Inge Meilink, telefoonnummer: 06-20155959
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-11-2022
Reageer voor 15-12-2022
Nummer 114604

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland