Een loopbaan die bij je past, voelt niet als werken Verzorgende IG of verpleegkundige PG
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Wil jij graag uitgedaagd worden in het verrichten van verpleegtechnische handelingen? 
 • Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze bewoners?  

Kom dan werken op de leukste PG afdeling van het Gerbrand! 

Voor onze locatie ’t Gerbrand in Hengelo zijn wij op zoek naar collega's voor de PG afdeling. Bij ons is de PG afdeling altijd een kleinschalige afdeling waar 7 bewoners verlbijven. Jij bent de collega die het gevoel van thuis kan geven aan de bewoners. Jij hebt affiniteit met PG cliënten en je werkt graag zelfstandig!

Als verpleegkundige of verzorgende IG heb jij een verantwoordelijke en zelfstandige baan waarbij je helpt met de zorg voor onze cliënten. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere client heeft weer een andere zorgvraag. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.  

Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor, alle diensten werken we samen met een helpende en/of verzorgende/verpleegkundige. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen.

We zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Iemand die zelfstandig kan functioneren en naast het EVV-erschap ook bereid is één of meerdere aandachtsgebieden op zich te nemen. Je kunt bij ons groeien en we zijn bereid je te helpen in het vervullen van deze mooie rol. Ons team is te kenmerken als een open en warm team, waarbij gezelligheid erg belangrijk is. Lijkt het jou interessant of wil je meer weten? Solliciteer dan snel, dan kun je met ons in gesprek gaan en bij ons komen kijken!

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige niveau 4 of verzorgende IG 
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met welzijn  
 • Je beschikt over een dosis humor en staat te trappelen om bij ons te werken!
 • Het aantal uur wat je beschikbaar dient te zijn is bespreekbaar, hier komen we wel uit
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 
 • Je bent warm en lief voor onze bewoners!

Je vindt bij ons

 • Collega's die blij en dankbaar zijn dat jij er bent
 • Veel zelfstandigheid
 • Een vast contract!
 • Cliënten die het fijn vinden dat jij komt! 
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur als verpleegkundige niveau 4. Maximaal € 2.937,68 als verzorgende IG. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering. 
 • Je ontvangt van ons een Ipad.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Elise Geurts: 06-29638545.   Wil je een keertje meelopen? Ook dit kan zeker. Informeer bij Elise naar de mogelijkheden.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de Recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Elise Geurts: 06-29638545
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 30-11-2022
Reageer voor 02-01-2023
Nummer 111298

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland