Verpleegkundige niveau 4
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Beschik jij over goede coachende vaardigheden?
 • Zie jij uitdaging in het behalen van doelstellingen?
 • Weet jij jouw team door jouw positiviteit te motiveren?

Wij komen graag met jou in contact!

Voor onze locatie Botterhof zijn wij op zoek naar een ervaren Verpleegkundige niveau 4. Als collega ligt er een hele mooie uitdaging op het gebied van jouw coachende en motiverende vaardigheden. Je komt te werken in een team met helpende en verzorgende collega’s die staan te popelen om jouw te verwelkomen binnen hun team en staan open voor jouw kennis, ervaringen en frisse blik om samen met jou ervoor te zorgen dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen. Jij bent iemand die sterk in je schoenen staat en bent een echte teamplayer. In jouw rol denk jij graag in kansen en weet jij deze op creatieve wijze om te zetten naar mogelijkheden. Een waardige gesprekspartner en een motivator, dit is waar het team om vraagt. Tevens ondersteun jij onze cliënten bij ADL taken en natuurlijk horen verpleegtechnische handelingen en contacten met diverse partijen die betrokken zijn bij onze cliënten ook tot jouw takenpakket. Kortom een mooie uitdaging!

Als verpleegkundige ben jij werkzaam in twee lange diensten. De vroege dienst start om 8:30 tot 15:00 uur of een late dienst van 15:15 tot 13:00 uur. Het kan voorkomen dat je af en toe een nachtdienst werkt, maar dit is niet structureel. Je komt te werken op onze somatiek woning 21. Woning 21 is een kleinschalige woonvorm met 6 bewoners. Binnen jouw team werk je samen met 6 collega's.

Wie ben jij

 • Jij bent een afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt ruime werkervaring opgedaan in deze rol
 • Jij bent enthousiast, flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties
 • Je bent een sterke motivator en weet het team op positieve wijze te stimuleren
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om jouw sterke coachende vaardigheden in de praktijk te brengen
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal €3.471,49  Bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! 

Bijzonderheden

Interesse

Heb je inhoudelijke vragen? Stel deze dan aan Renate Dijkstra - Bekhuis, telefoonnummer: 06-34360526

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Renate Dijkstra - Bekhuis, telefoonnummer: 06-34360526
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109976

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland