Verpleegkundige niveau 4
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Beschik jij over coachende vaardigheden?
 • Zie jij uitdaging in het behalen van doelstellingen?
 • Omschrijf jij jouwzelf als kartrekker en weet jij jouw team door jouw positiviteit te motiveren?

Wij komen graag met jou in contact!

Voor onze locatie Botterhof zijn wij op zoek naar een ervaren Verpleegkundige niveau 4. Als collega ligt er een hele mooie uitdaging op het gebied van jouw coachende en motiverende vaardigheden. Je komt te werken in een team met helpende en verzorgende collega’s die staan te popelen om jouw te verwelkomen binnen hun team en staan open voor jouw kennis, ervaringen en frisse blik om samen met jou ervoor te zorgen dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen. Jij bent iemand die sterk in je schoenen staat en bent een echte teamplayer. In jouw rol denk jij graag in kansen en weet jij deze op creatieve wijze om te zetten naar mogelijkheden. Een waardige gesprekspartner en een motivator, dit is waar het team om vraagt. Tevens ondersteun jij onze cliënten bij ADL taken en natuurlijk horen verpleegtechnische handelingen en contacten met diverse partijen die betrokken zijn bij onze cliënten ook tot jouw takenpakket. Kortom een mooie uitdaging!

Wie ben jij

 • Jij bent een afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4 of student (laatste leerjaar) aan de opleiding Verpleegkunde
 • Je hebt ruime werkervaring opgedaan in deze rol
 • Jij bent enthousiast, flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties
 • Je bent een sterke motivator en weet het team op positieve wijze te stimuleren
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om jouw sterke coachende vaardigheden in de praktijk te brengen
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal €3.471,49 Bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Inhoudelijk over de functie: Karola Drost-Goris, telefoonnummer: 06-29638557. Over de procedure: de recruiters van Carintreggeland, door te mailen naar: [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 19-09-2022
Reageer voor 01-11-2022
Nummer 114064

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland