Verpleegkundige niveau 4 Wijkzorg, Almelo & Twenterand
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij samen zorgen dat de cliënten thuis de gewenste ondersteuning krijgen?
 • Word jij blij van collega’s die voor elkaar klaar staan, met elkaar meedenken en voor kwaliteit gaan? 
 • Heb jij een positieve levensinstelling met humor? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

De cliënt en het zorgdossier, met daarin het zorgplan is de basis van de ondersteuning die een cliënt nodig heeft.

Je gaat bij ons in de wijkzorg volop bijdragen aan de ontwikkelingen die nodig zijn om de kwaliteit van zorg en borging daarvan te optimaliseren. We hebben hierdoor meer tijd voor de zorg, goede rapportages en nog betere zorg voor onze cliënten. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je  collega’s in je team, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Op deze manier sta je er nooit alleen voor.

Je komt zorgtechnologie tegen in de wijkzorg en doordat de planning lokaal is gecentraliseerd worden de diensten steeds langer. Hierdoor is de balans tussen werk en privé goed te realiseren. Je komt te werken in een team, maar je bent ook bereidt om bij te springen bij andere wijkteams waar nodig. We werken namelijk allemaal samen. Heb jij een ambitie om door te leren? Dan horen we dat graag. We kijken graag samen naar de ambities die je hebt en de mogelijkheden die wij hiervoor hebben.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een (bijna) afgeronde verpleegkundige opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je bent creatief en oplossingsgericht in een complexe zorgsituatie
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënten en je collega's
 • Je vind de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Inschaling

 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Collega's waarbij we allemaal ons werk inzetten voor tevreden cliënten en blije gemotiveerde collega’s.
 • Een werkplek waar jij jouw kwaliteiten kunt inzetten
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo/Twenterand
Postcode 7607 KH
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 05-11-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74258

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland