Verpleegkundige niveau 5
Herfstzon, Woon- en Zorgcentrum

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan het bevorderen van de kwaliteit van de zorg en methodisch handelen in ons kleinschalige verpleeghuis? Heb je oog voor ouderen met een eigen verhaal en wil je werken in een warme en huiselijke omgeving? Dan maken we graag kennis met jou!

Jouw functie

Als verpleegkundige bij Herfstzon ben je van onschatbare waarde. In deze functie bewaak en bevorder je de kwaliteit van de verpleegkundige en geprotocolleerde zorg. Dit doe je in afstemming met het behandelteam en zorgmedewerkers. Voor het grootste deel van de tijd, werk je mee in de zorg en verricht je verpleeg- en medisch technische handelingen.

Je werkt met zorgsituaties die onvoorspelbaar zijn en waarbij sprake is van een hoge mate van complexiteit. Je hebt en houdt de regie over het zorgproces, stemt af en geeft aanwijzingen aan verpleegkundigen, verzorgenden, leerlingen, stagiaires en vrijwilligers. Hierbij heb je oog voor en ben je inzetbaar voor zowel het team Somatiek als Psychogeriatrie.

Functie eisen

Wat vragen wij en waar ben jij sterk in?

 • Je houdt van oudere mensen, ook als ze vergeetachtig zijn en ze zich niet meer (goed) kunnen verwoorden.
 • Je houdt van verplegen en het verlenen van medische zorg, het is jouw passie.
 • Je adviseert bij complexe en onvoorspelbare zorgsituaties.
 • Je hebt ervaring en kennis van protocollen en zorgprocessen.
 • Je bent in staat om de kwaliteit te monitoren en te toetsen aan de gestelde kaders.
 • Je kunt goed samenwerken en houdt rekening met verschillende perspectieven van collega’s, zorgprofessionals, zorgvragers en hun naasten.
 • Je bent oplossingsgericht en je bezit sociale vaardigheden zoals luisteren en empathisch vermogen.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een leuke, uitdagende functie en fijne werkomgeving in een huiselijk kleinschalig verpleeghuis. We streven naar goede afstemming binnen de teams, waarin ruimte is voor ieders inbreng. Sámen staan we garant voor goede zorg. Collega’s kunnen op elkaar rekenen en humor en warme aandacht wordt bij ons zeer gewaardeerd.

 • Een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand
 • Vakantiegeld in de maand mei
 • Veel aandacht voor vitaliteit en gezondheid
 • Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. scholing, speciale aandachtsgebieden, mogelijkheden om te pionieren
 • Inschaling in salarisschaal FWG50
 • Fietsplan regeling
 • 3e jaar WW-uitkering regeling
 • Deelname collectieve zorgverzekering via IZZ, Menzis of Salland zorgverzekeringen
 • collectieve pensioenregeling via PFZW
 • (vakantie)verlof wettelijk en bovenwettelijk
 • Werken binnen een huiselijke en warme sfeer

Bijzonderheden

Over de locatie Huize Herfstzon…                                                                                                     Huize Herfstzon is een huiselijk, persoonlijk en kleinschalig verpleeghuis en heeft betrokken zorgteams, medewerkers leefomgeving en een behandelteam. We werken met ruim 65 toegewijde medewerkers en meer dan honderd vrijwilligers met warmte en plezier voor zo’n 50 bewoners met dementie en bewoners die meer somatische zorg nodig hebben. 

Wandel binnen bij locatie Herfstzon… en je loopt langs het gezellige bezoekerscafé waar bewoners en vrijwilligers de krant lezen of bijpraten. Via het raam in de keukendeur – zie je de koks van Herfstzon een lekkere Hollandse pot koken voor maaltijdenservice Lekker Ett’n en heerlijke menu’s maken voor het gezellige seniorenrestaurant. Even doorlopen en dan zie in het restaurant of er koffie gedronken wordt, bingo gespeeld wordt of dat er een spelletjesmiddag is. Of loop je even de mooie (besloten) binnentuin in voor een wandeling net als enkele bewoners? Op de begane grond tref je appartementen aan van bewoners met verpleeghuiszorg die ingericht zijn met eigen meubelen, in eigen stijl. Op de eerste en tweede etage van Herfstzon loop je langs appartementen die ingericht zijn voor mensen met geheugenproblemen of dementie. De gemeenschappelijke huiskamer voel je de gezelligheid, er wordt samen koffie gedronken, gegeten en er staan leuke activiteiten gepland. Via de kapsalon of het bezoekerscafé loop je weer naar de uitgang van de locatie waar je regelmatig een zorgmedewerker treft, die net oversteekt naar overkant, naar de aanleunwoningen van Kapellengaarden. Hier wonen bewoners in een groter appartement met de mogelijkheid van 24 uur per dag verpleeghuiszorg.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar Verpleeghuis Huize Herfstzon, Javastraat 2, 7471 RG in Goor, t.a.v. Linda Wissink, directiesecretaresse of per e-mail naar: [email protected]   Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stella Broeks, telefoonnummer 06-25194299.

Type Vacature
Organisatie Herfstzon, Woon- en Zorgcentrum
Locatie Herfstzon, Woon- en Zorgcentrum in Goor
Postcode 7471RG
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 11-01-2022
Reageer voor 01-03-2022
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 107069
Doorsturen Bekijk PDF

Herfstzon, Woon- en Zorgcentrum

Herfstzon is een kleinschalig en huiselijk centrum voor wonen, welzijn en zorg. Het hoofdgebouw aan de Javastraat heeft, samen met de appartementen aan de Kapellengaarde, een belangrijke functie in de directe omgeving en in het centrum van Goor. Huize Herfstzon is een gemoedelijk huis waar de mens nog telt en kwaliteit hoog in het vaandel staat. De bewoners en hun familie staan centraal met hun eigen verantwoordelijkheid en regie. We werken als medewerkers en vrijwilligers nauw met hen samen. Binnen Herfstzon is een verandering gaande van lichte verzorgingshuiszorg naar meer zwaardere zorg, daarbij is ook meer plaats gekomen voor ouderen met psycho-geriatrie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het huren van een aantal all-inclusieve zorgwoningen.

Meer over Herfstzon, Woon- en Zorgcentrum