Verpleegkundige niveau 5 in de wijk, Markelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren verpleegkundige?
Heb jij graag een afwisselende werkomgeving?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te coördineren?

Dan zouden we jou graag willen verwelkomen in ons team!

Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige zorg en je biedt persoonsgericht ondersteuning en begeleiding aan de hand van de zorgvraag van de cliënt aan huis. Dit kan zowel lichamelijke als psychosociale ondersteuning zijn. Je komt te werken in een divers team, je collega’s stemmen onderling veel af en juist in de diversiteit van ervaring en achtergrond is een grote collegialiteit aanwezig. Net als jij, zijn zij gedreven, enthousiaste zorgprofessionals die vanuit de behoefte van de cliënt denken en werken!

Je komt te werken in de wijkverpleging in de omgeving van Markelo en Diepenheim. Deze functie is voor 24 uur per week, waarbij de uren met name in de dagdienst zullen zijn.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding 
 • Je bent een zelfstandige verpleegkundige
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook naar je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.582,26 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Wil je graag meer horen over het werken bij Carintreggeland? Bekijk dan het filmpje van onze collega: klik hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

 

Type Werkplein
Intern nummer 20-094
Organisatie Carintreggeland
Locatie Markelo, wijkverpleging
Postcode 7475AG
Stad Markelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marley Schenk op het mailadres: m.schenk@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 15-05-2020
Reageer voor 31-05-2020
Nummer 52949

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland