Verpleegkundige niveau 5 of 6 in de wijkzorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren Verpleegkundige?
 • Heb jij ervaring in het aansturen van een team?
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te coördineren?

Dan zouden we jou graag willen verwelkomen in ons team!

Als Wijkverpleegkundige verricht je verpleegkundige zorg en je biedt persoonsgericht ondersteuning en begeleiding aan de hand van de zorgvraag van de cliënt aan huis. Het is een combinatie tussen het rijden van de routes, overleggen met professionals zoals huisartsen en specialisten met als doel de cliënten zolang mogelijk op een verantwoorde wijze thuis te kunnen laten wonen, het voeren van nieuwe intake gesprekken, indiceren en het voeren van teamoverleggen. De zorg is momenteel veelal gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt in combinatie met naasten en het vergroten van het netwerk. Je bent veel bezig met preventie en inzet van de juiste hulpmiddelen. Je komt te werken in een dynamisch team van 25 collega’s, zij zijn gedreven, enthousiaste zorgprofessionals die vanuit de behoefte van de cliënt denken en werken!

Je komt te werken in de wijkverpleging in de omgeving van Goor. Met 2 collega wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de overkoepelende coördinatie van het team.  Je bent iemand die ervoor gaat en de ontwikkelingen in het team enthousiast weet te begeleiden!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde Verpleegkundige niveau 5 of 6 opleiding
 • Jij bent een zelfstandige verpleegkundige die stevig in zijn/haar schoenen staat
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je ben communicatief zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook naar je collega’s
 • Je vind de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons:

 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.818, 87 bruto per maand op basis van 36 uur.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Interesse

Solliciteer door jouw gegevens achter te laten via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, wijkverpleging
Postcode 7471BR
Stad Goor
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72813

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland