Verpleegkundige niveau 6, 28 tot 36 uur per week
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

DE FUNCTIE 
Dit ga je doen 

Als verpleegkundige heb je een belangrijke taak bij de verzorging van cliënten. Je signaleert gezondheidsproblemen, je voert verpleegtechnische handelingen uit en ondersteunt bij verzorgende taken. Je vormt een belangrijke schakel binnen het zorgproces, waarbij zelfstandigheid, professionaliteit, flexibiliteit en alertheid heel belangrijk zijn. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werk het bevorderen van kwaliteit.

Je gaat

 • kwaliteitsprojecten leiden
 • een gezond en uitnodigend leerklimaat stimuleren
 • teamleden adviseren en coachen
 • feedbackcultuur en samenwerking stimuleren
 • signaleren richting manager

Functie eisen

JOUW TALENTEN 
Helemaal op je plek 

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt. Deze functie is je op het lijf geschreven als je over de volgende competenties beschikt: 

 • Helicopterview
 • Verantwoordelijk
 • Alert
 • Probleemoplossend
 • Doorpakker
 • Coachend begeleiden

GELUK
Een baan waar je gelukkig van wordt is 

Een dynamische werkomgeving waarin je veel inbreng hebt. Je krijgt veel ruimte om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen. Aan afwisseling en uitdaging geen gebrek, want je hebt veel te maken met complexe zorg, waardoor je lekker wordt uitgedaagd op je talenten en kwaliteiten. De samenwerking met verschillende disciplines en collega’s is heel nauw, dus je staat er nooit alleen voor. Onderschat het niet: je bent een belangrijke schakel voor veel collega’s, met jouw eigen unieke inbreng.  

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN 
Dit willen we jou bieden 

 • Salaris(CAO VVT, FWG 50, maximaal € 3.818,87 bij fulltime/36 uur per week)
 • Eindejaarsuitkering
 • Dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Reiskostenvergoeding
 • Scholingsmogelijkheden en e-learningsmodulesvan GoodHabitz 
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden in je werk

OVER SOLIS 
Waar kom je terecht? 

Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?  
Wij kijken met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruit ziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever! 

Innovatief in zorgtechnologie 
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen.  
We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg. Wil je weten welke zorgtechnologie wij inzetten, neem dan gerust contact op met Franciska Willems. 

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op? 
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer voor 14 december 2021 via onderstaande knop. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De aanstelling is voor onbepaalde tijd. Noteer vast in je agenda: de gesprekken vinden plaats op 23 december 2021.

Informatie 
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek. Neem gerust contact op met Franciska Willems, manager, via tel.: 06 - 83 80 9621.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.  

Type Vacature
Intern nummer 389
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis, locatie De Bloemendal in Deventer
Postcode 7414BJ
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 23-11-2021
Reageer voor 14-12-2021
Ingangsdatum 23-11-2021
Nummer 73124

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis