VERPLEEGKUNDIGE O&G
Saxenburgh

Functieomschrijving

Per 1 januari 2020 zijn wij op zoek naar enthousiaste, betrokken en gemotiveerde

 
VERPLEEGKUNDIGE O&G
gemiddeld 32 tot 36 uur per week (88,89% - 100%)
 
aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van een jaar

 
De afdeling
De afdeling Obstetrie & Gynaecologie bestaat uit drie units, namelijk de verloskamers, de kraamunit en gynaecologie. De obstetrieverpleegkundige richt zich op de totale zorg rondom vrouw en kind, de zwangere en gynaecologische zorgvrager.

Op dit moment werken we toe naar de nieuwbouw waar we vanaf juni 2020 een Vrouw & Kind afdeling gaan betrekken met compleet uitgeruste (verlos)suites waar moeder met partner en kind samen kunnen verblijven.

Een belangrijk kenmerk van de afdeling is de nauwe samenwerking tussen gynaecologen, kinderartsen, klinische verloskundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen en ondersteunende disciplines, waarbij er veel aandacht is voor de ontwikkeling van het kind en de begeleiding van de ouders/verzorgers.

Het team werkt probleemoplossend, is enthousiast en betrokken in hun werk.

Wij doen ons werk met veel passie voor zorg. Kwaliteit en veiligheid zijn daarbij belangrijke aspecten.

Werkzaamheden
Tijdens je dienst ben je verantwoordelijk voor de zorg en begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten.

Op de verlossuite begeleidt je als obstetrieverpleegkundige met de klinische of 1e lijns verloskundige bevallingen en ben je evenals op de kraamafdeling verantwoordelijk voor de zorg aan moeder en kind. Gezinsgerichte zorg staat centraal en heten daarbij de partner ook van harte welkom om mee te participeren in de zorg. In de huidige situatie is er een nauwe samenwerking met de Kinderafdeling met rooming-in faciliteiten voor moeder en partner als blijkt dat hun kind extra nodig heeft op de kinderafdeling.

Op de unit Gynaecologie ben je verantwoordelijk voor de zorg aan zwangeren en gynaecologische zorgvragers ook hier in diverse situaties. Observatie en bewaking van zwangeren en haar ongeboren baby, evenals de (postoperatieve) zorg aan de gynaecologische patiënt vallen op deze afdeling onder je aandachtsgebied.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO/MBO verpleegkundige opleiding met aantekening Obstetrie (& Gynaecologie) en bent BIG geregistreerd
  • Je hebt klinische ervaring als obstetrieverpleegkundige
  • Je beschikt over goede mondelinge, schriftelijke en sociale vaardigheden
  • Je blijft onder veranderde omstandigheden doelmatig en professioneel handelen en kunt goed samenwerken
  • Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten en kunt omgaan met wisselen werkdruk en stresssituatie
  • Je hebt een actieve houding ten aanzien van kwaliteitsverbetering en beroepsontwikkeling
  • Je vindt het een uitdaging om in een veranderende werkomgeving te werken, dit in verband met de nieuwbouw en de daarbij behorende ontwikkelen, zoals het intensiveren van de samenwerking tussen de afdeling Vrouw & Kind

Inschaling

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan van 32 tot 36 uur gemiddeld per week, in een team dat bestaat uit gediplomeerde en deskundige collega's met hart voor de zorg.
We bieden je een uitdagende functie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 50, minimaal € 2.336,- en maximaal € 3.490,- bruto (fulltime) per maand.

Daarnaast kun je een reiskostenvergoeding ontvangen via de fiscale uitruilregeling, hebben wij een eindejaarsuitkering en kun je gratis parkeren. Je kunt bij Saxenburgh gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals het Vitaal Vechtdal polis.

Bijzonderheden

Wil je graag meer informatie?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Francisca Kramer, teammanager (0523) 27 68 44 of Edith van Olst, coördinator Vrouw & Kind (0523) 27 61 82.

Wil je reageren?
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur ons je sollicitatie. Je kunt reageren tot 22 november 2019.

Sollicitatiegesprekken
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 28 november 2019.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Als je bij de Saxenburgh Groep in dienst komt, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Je kunt alleen solliciteren via deze site. Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.19.104
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Francisca Kramer, teammanager (0523) 27 68 44 of Edith van Olst, coördinator Vrouw & Kind (0523) 27 61 82
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 05-11-2019
Ingangsdatum 01-01-2020
Reageer voor 22-11-2019
Nummer 49366
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh