verpleegkundige of een verzorgende IG
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als Verpleegkundige en ook als Verzorgende IG samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de bewoners in het woonzorgcentrum. Je zorgt voor een plezierige woonomgeving. Je taken lopen uiteen en zijn afgestemd op de behoeftes van de bewoners. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een veilige omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg.

Je ontvangt leiding van  Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum Sandra Veerbeek.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verpleegkundige niveau 4 en voor de functie van Verzorgende IG een diploma verzorgende niveau 3.  Wij verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd met het aantal uren wat in overleg samen met jou nog afgestemd zal worden. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

 

Bijzonderheden

Interesse in Marga Klompé?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Heb je vragen? Bel dan met Sandra Veerbeek, Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum,  tel. 06 –23 40 07 87.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk op 25 november a.s. via de sollicitatielink op onze vacaturepagina. Als je vragen hebt over de procedure dan kun je contact opnemen met Susanne de Bruijn (HR adviseur) op het nummer 06-57593628. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Vacature
Intern nummer 403
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) BBL verzorgende 3 IG
Verpleegkundige
Publicatiedatum 13-11-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 01-12-2019
Nummer 49546

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)