Verpleegkundige of Verzorgende voor de nachtdienst Stevenskamp Heeten
ZGR

Functieomschrijving

Als verpleegkundige / verzorgende in de nacht draag je zorg voor de continuering van de zorgverlening in de nachtdiensten. Je draagt zorg voor het optimaliseren van het veiligheidsgevoel en je ondersteunt bij calamiteiten. Je werkt in de nacht door het hele huis. Zo nodig verleen je ook zorg in de aanleunwoningen. Je bent bereid om zo nodig de dagdienst te ondersteunen.

Functie eisen

Je hebt een verpleegkundige opleiding, niveau 4 en bent BIG-geregistreerd of een verzorgende IG opleiding. Je hebt affiniteit en ervaring met de ouderenzorg. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen en je bent in staat om zelfstandig en onregelmatig te werken.Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor het ondersteunen van de cliënt bij het voeren van de regie over het eigen leven. Je hebt een coachende stijl en je bent in staat om kennis over te brengen en om collega’s/leerlingen te ondersteunen in de praktijkvoering. Je bent flexibel en bereid alle voorkomende diensten te werken.

Inschaling

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van diploma’s en ervaring, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Stevenkamp in Heeten
Postcode 8111AR
Stad Heeten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Irma Rodijk of Marloes Verheij, telefoonnummer 06-51838374
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 15-04-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 29-04-2019
Nummer 45165
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR