Verpleegkundige Wilp
Zozijn

Als verpleegkundig werken op het landgoed in Wilp
Je bent er vast eens voorbijgereden. Landgoed De Lathmer. Op het autoluwe landgoed zijn allerlei voorzieningen zoals woningen, dagcentra, een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is lucht, ruimte en natuur in overvloed.

Bij ons wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar. Zij voelen zich thuis in deze beschermende leefomgeving. De ondersteuning is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Welke ondersteuning daarvoor nodig is? Dat verschilt per persoon: elke bewoner heeft een eigen zorgvraag.

Werken als verpleegkundige bij Zozijn
Heb je een mbo- of hbo-diploma Verpleegkunde? Mooi zo. Heb je de VIG dan ben je ook zeer welkom.
Word jij blij van zorg verlenen aan mensen die niet zonder jou kunnen. En hou je van afwisseling, verschoon je net zo lief een bewoner als dat je sondevoeding toedient?

Wil je werken in een omgeving waarin je jezelf en de bewoners kunt laten groeien en als de zon schijnt en lekker met de bewoner een wandeling kunt maken.

Dan openen we voor jou graag de deuren op ons landgoed in Wilp.

Dat kan sneller dan je misschien denkt. We hebben namelijk een razendsnelle sollicitatieprocedure. Al binnen 1 week kan jij jouw handtekening onder de arbeidsovereenkomst zetten. In die overeenkomst vind je sowieso het bruto maandsalaris. Dat is maximaal € 3154,- o.b.v. 36 uur per week FWG 40, cao Gehandicaptenzorg. En natuurlijk is er de eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook staat er wat wij met elkaar hebben afgesproken over het aantal uren dat jij wilt werken.

Niet alleen de deuren van ons landgoed gaan voor je open. Ook die van ons eigen opleidingscentrum. Hier bieden we een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Van verplichte trainingen, tot verdiepende cursussen. Ook kan je fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Op ons landgoed alle ruimte voor jou als verpleegkundige. We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, de cliënten en jouw collega’s.

Meer weten, kom met ons in contact via onderstaand formulier.

Ik heb interesse

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Regio Oost-Veluwe Wilp
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in overleg
Informatie verkrijgen bij Trudie Pol (06-51408784)
Functie(s) Begeleider niveau 4
Verpleegkundige
Publicatiedatum 05-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Nummer 110661
Doorsturen Bekijk PDF