Verpleegkundige (opl. SPV)
Tactus Verslavingszorg

Over de functie:

Kies jij bewust als verpleegkundige voor de verslavingszorg en wil jij daarbinnen toonaangevende zorg leveren? Dan is Tactus, dé specialist, op zoek naar jou!

Als verpleegkundige bij Tactus:

 • Ben je taakvolwassen en neem je de verantwoordelijkheid in de uitvoering van je functie.
 • Breng je je kwaliteiten tot uiting en toon je interesse in de cliënten en je collega's.
 • Heb je ervaring met het werken in een team en hierin vervul je een proactieve rol.
 • Kun je cliënten op een positieve manier motiveren.
 • En ben je in staat om met conflicten om te gaan.

In deze functie binden we graag de enthousiaste verpleegkundige aan ons team die gezamenlijk met ons verder wil doorgroeien. Geen dag is hetzelfde in deze zeer diverse doelgroep waar je mee werkt en dat is hetgeen je zo aanspreekt. Voor jou is het cruciaal dat jouw cliënten, collega’s en samenwerkingspartners fijn behandeld worden!

De werkzaamheden van de Verpleegkundigen liggen op de gebieden van somatische zorg, psychiatrische zorg, zorg voor LVB-cliënten en uiteraard alles gecombineerd met Verslavingszorg.

Gaat dit gepaard met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen, dan zit je goed. Het is een heel divers en daardoor uitdagend werkveld!

Dit breng je mee:

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-V, HBO-V, -SPV of -SPH.
 • Je bent BIG-geregistreerd.
 • Je hebt enkele jaren ervaring met het werken in de psychiatrie, verslavings- en/of jeugdzorg.
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken.

Dit bieden wij:

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 45 Het maximale, bruto salaris bedraagt € 3.326,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, conform de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFreeregeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan op sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Bijzonderheden

Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Wil je eerst meer weten?

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan gerust contact op met Jan Westerveld, maatschappelijk werker, via 06 - 232 182 25.

Type Vacature
Intern nummer 348
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Almelo, locatie Wierdensestraat 32
Postcode 7607GJ
Stad Almelo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jan Westerveld, maatschappelijk werker, via 06 - 232 182 25.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 29-07-2020
Ingangsdatum 1 september2020
Reageer voor 31-08-2020
Nummer 54036
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg