Verpleegkundige ouderenzorg Zwolle (parttime)
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor onze bewoners. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze bewoners de goede zorg ervaren die ze nodig hebben.
Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van verpleegkundige bij Driezorg!

Werken als verpleegkundige
Wat heb jij een mooi vak! Je zorgt voor onze bewoners en daar zijn we erg blij mee.
Binnen een team heb je een coachende rol. Jouw collega’s coach, ondersteun en adviseer je bij de (verpleegtechnische) handelingen die er verricht worden. Daarnaast informeer je bewoners over de gevolgen van de gezondheidsklachten of ziektebeelden. Wat betekent dit voor het (totale) functioneren en de zorg en begeleiding die ze mogen verwachten? Samen met de collega’s van het zorgteam sta je voor de juiste en goede zorg. Jij hebt een coördinerende rol in de uitvoering hiervan en stimuleert collega’s en bewoners om zo veel als mogelijk zelf te doen. Gelukkig ben je wel altijd dichtbij voor als iemand jouw hulp nodig heeft!

 

Herken jij je in het volgende?

Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding. De voorkeur is dat je je BIG-registratie actueel hebt. Is deze niet actueel? Laat het ons weten en wie weet kunnen we toewerken naar een herregistratie. Je weet vast dat de zorgvraag complexer wordt, maar door jouw kennis van zorg technische handelingen heb jij daar geen moeite mee. Je werkt zelfstandig en organiseert je werk op een eigen manier, maar je vindt het ook fijn om terug te kunnen vallen op je kundige collega’s. Je vindt het daarnaast belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wij bieden jou
Een salaris van minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.261,29 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 45 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij.

  • een contract voor 24-32 uur per week. Liever meer of minder uren? Laat het weten!
  • een contract voor onbepaalde tijd als dit jouw voorkeur heeft. We hebben vertrouwen in jou en in onze samenwerking.
  • een afwisselende baan waar ruimte is voor jouw inbreng
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen) en een groot opleidingsaanbod

Word jij hier blij van? 
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens heel snel contact met je op.
Heb je vragen die je eerst wilt stellen of wil je eerst meelopen en daarna een keuze maken? Laat het dan weten aan Ineke Brinkhof, interim recruiter, via 06-50172843 of via i.brinkhof@driezorg.nl. Stuur gerust een Whatsapp en je hebt binnen no time een reactie.

Wil je graag in gesprek zonder te solliciteren? Plan dan gelijk een afspraak in mijn agenda!
Klik op deze link om de afspraak in te plannen. Staat er (op korte termijn) geen geschikt moment tussen? Stuur me een berichtje en we spreken elkaar snel.

Bijzonderheden
Het opvragen van referenties en aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG die niet ouder is dan 3 maanden is ook geldig). 

De werving van zorgprofessionals bij Driezorg verzorgen wij zelf. Wij hebben geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

 

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Brinkhof - 06-50172843 of i.brinkhof@driezorg.nl
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 20-09-2021
Reageer voor 20-10-2021
Ingangsdatum 20-09-2021
Nummer 70101
Doorsturen Bekijk PDF

Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg door middel van het aanbieden van dienstverlening en faciliteiten op het gebied van Wonen, Welzijn & Zorg.

Meer over Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg