Verpleegkundige PG Dr. Jenny
Careaz

Functieomschrijving

Ruimte ervaren om zorg op maat te kunnen bieden. Is dit wat jij belangrijk vindt in je werk? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou. Voor onze locatie Dr. Jenny Heelweg zijn wij voor één  van onze vijf kleinschalige woongroepen op zoek naar een collega verpleegkundige.

Kom je bij ons werken? Dan zorg je samen met je collega’s voor zorg en ondersteuning op maat voor zes bewoners. Je team bestaat uit verzorgenden, helpenden plus en woonondersteuners. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, coördinatie en kwaliteit van de zorgverlening. Je draagt zorg voor het (laten) opstellen van zorgplannen en het bespreken, plannen en evalueren van de zorgvraag. Evenals je collega’s ben je aanspreekpunt voor één of meer bewoners, hun familie en/of mantelzorgers en samen met alle verpleegkundigen zorg je voor de 24-uurs verpleegkundigendekking op locatie. 

"Als je houdt van het nemen van initiatief, dan ben je als verpleegkundige bij Careaz aan het  juiste adres. Doordat de lijntjes kort zijn, spreken we regelmatig (assistent)managers waardoor we gelegenheid krijgen om verbetervoorstellen te doen."

Functie eisen

Als je vermoedt dat wij op zoek zijn naar jou en:

• je hebt interesse in de levensverhalen van ouderen;
• je goed aanvoelt wat een ander nodig heeft om levensgeluk of werkplezier te ervaren; 
• je vindt samenwerken leuk en belangrijk, maar werkt ook graag zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en stelt prioriteiten;  
• je bent oplossingsgericht, betrouwbaar en tactvol;
• je bent gediplomeerd verpleegkundige.

Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op deze vacature! 

Inschaling

• Direct een vast contract voor 28-32 uur per week (uren in overleg bespreekbaar).
• Een salaris van minimaal € 2.573,52 tot maximaal € 3.471,49 bij een fulltime dienstverband (FG 45), reiskostenvergoeding, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering volgens de cao vvt. Je salaris stellen we samen vast op basis van jouw diploma’s en certificaten en werkervaring.
• Mogelijkheid om jouw werkrooster zoveel mogelijk te laten aansluiten op jouw privéleven doordat je in afstemming met je team je eigen rooster samenstelt.

Careaz
Onze ruim 800 medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zich elke dag in voor het levensgeluk van ouderen in het oosten van de Achterhoek. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij bieden een veilige, warme omgeving waarin cliënten zichzelf mogen zijn. 

Type Vacature
Intern nummer 22-0048
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo
Postcode 7091BR
Stad Dinxperlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-07-2022
Ingangsdatum 03-05-2022
Nummer 110584

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz