Verpleegkundige Polikliniek (vervanging zw.schap)
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Verpleging Polikliniek zoeken wij in verband met zwangerschapsverlof van onze collega een:

Verpleegkundige m/v

24 uren per week

 Met ingang van 8 februari 2021

 

Werkzaamheden

De verpleegkundige Polikliniek verleent poliklinische patiëntenzorg aan revalidanten in dagbehandeling. Dit betreft diverse diagnosegroepen. De poliklinische revalidatiezorg is gericht op de begeleiding en behandeling van de revalidant en het informeren van patiënten in het kader van revalidatiedagbehandeling.

De verpleegkundige verricht verpleegkundige werkzaamheden bv. wondzorg en bloedgas- en spiermetingen inclusief risicovolle en voorbehouden handelingen en assisteert de revalidatiearts tijdens de verschillende behandelingen zoals: botox- en fenolisatie behandelingen.

Daarnaast wordt verpleegkundige zorg verleent aan de leerlingen van het Onderwijscentrum Roessingh; ondersteuning epilepsie, katheteriseren, medicatie geven via neussonde, insuline geven etc. Deze werkzaamheden worden in een grote mate van zelfstandigheid verricht.

Als verpleegkundige wordt u opgenomen in het rooster voor het verlenen van eerste hulp bij calamiteiten (dragen van noodpieper).

En tevens bent u inzetbaar in het corona test lab.

De communicatie met de revalidatiearts en de revalidant alsmede de afstemming met andere disciplines vormen een belangrijk onderdeel van de taken.

Wij vragen

U bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 4/5 en een geldige BIG registratie. U beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent in staat kritisch naar uzelf en de ander te kijken U bent in staat om zelfstandig te werken, streeft naar een optimale kwaliteit in uw werkzaamheden en bent enthousiast, leergierig en initiatiefrijk. Gezien de werkinhoud en werkverdeling is flexibiliteit en een goede collegiale samenwerking van belang.

Wij bieden

Een zelfstandige functie binnen een afdeling waar gestreefd wordt patiëntenzorg op een klantgerichte – en professionele wijze aan te bieden. Een arbeidsovereenkomst voor de periode van 8 februari 2021 voor de duur van het zwangerschapsverlof van onze collega. De arbeidsduur bedraagt 24 uur per week. De functie is ingedeeld in FWG 45. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Op de arbeidsovereenkomst zijn de arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen van toepassing.

Bijzonderheden

De gesprekken zullen digitaal plaatsvinden op 3 december.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij mevr. M. Dekker (verpleegkundige Polikliniek), telefoon (053) 4875393 of dhr. P. Bosma (bedrijfskundig manager), telefoon (053) 4875885.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 16-11-2020
Reageer voor 27-11-2020
Nummer 55613
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie