Verpleegkundige
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die professionele en toegankelijke verpleegkunidge die we zoeken?
Vervul jij graag deze veeleisende én veelzijdige functie in de geriatrische revalidatiezorg? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als verpleegkundige te versterken!

Wat ga je precies doen?
Als verpleegkundige niveau 4 heb jij een belangrijke rol in de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten en signaleert veranderingen. Je onderhoudt contacten met verschillende disciplines. Je hebt een adviserende en coachende rol richting je collega's bij het organiseren van de juiste zorg. Naast je werkzaamheden op de afdeling, worden jouw specifieke kwaliteiten en deskundigheid ingezet. Welke zorg jouw cliënten nodig hebben, staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per cliënt. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook afwisselend maakt. Valt je iets bijzonders op in het gedrag van jouw cliënt? Dan geef je dat door aan je team en/of eerstelijns hulpverleners. Zorg verlenen is teamwork, je staat er nooit alleen voor!

Functie eisen

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkunde niveau 4 en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken;
  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent een flexibel en creatief persoon;
  • Je bent organisatorisch sterk;
  • Je hebt ervaring met complexe zorg;
  • Je kunt een bijdrage leveren aan kwaliteit van zorg en dienstverleningsproces;
  • Je kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken.

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd tot 1 november 2021. De functie van Verpleegkundige is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 45 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Om voor onze organisatie te kunnen werken als verpleegkundige, is het een voorwaarde dat je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. We willen graag dat jij aantoonbaar deskundig bent en blijft. Noorderboog vergoedt daarom de jaarlijkse kosten voor lidmaatschap van V&VN en inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&VN).

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Locatie Reggersoord ligt naast het Isala Diaconessenhuis. De locatie bestaat uit vier woonlagen. Op zowel de derde als vierde etage bevinden zich zit-/slaapkamers. Op de eerste en tweede etage zijn 40 plaatsen voor revalidatie zorg. Op de begane grond van Reggersoord is de dagbehandeling en daar vinden de therapieën plaats. Betrokken en enthousiaste medewerkers zorgen voor een goede sfeer, leveren kwalitatief hoogstaande zorg en kijken vooral naar wat nog wél kan.
Je start op afdeling GRZ RO1; doelgroep neurologische revalidatie. Wel zijn de medewerkers van GRZ flexibel en ondersteunen ze elkaar waar nodig. Op dit moment zijn ze bezig met de nieuwbouw GRZ en wordt verwacht dat er in maart 2022 verhuisd kan worden. Tegen deze tijd zullen de teams opnieuw worden samengesteld. 

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Jannie Odding, leidinggevende zorg en dienstverlening. Zij is bereikbaar op 06 - 82 31 97 53. 

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 10 maart 2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: werkenbij.noorderboog.nl.

 

Type Vacature
Intern nummer 123456895
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Reggersoord
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 23-02-2021
Reageer voor 10-03-2021
Ingangsdatum 23-02-2021
Nummer 57883
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures