VERPLEEGKUNDIGE REVALIDATIE-EN HERSTELZORG COEVORDEN
Saxenburgh

De Revalidatie-en herstelzorg in Coevorden zoekt een VERPLEEGKUNDIGE met een opgewekt karakter en organisatietalent. 

Marianne werkt als verpleegkundige bij revalidatie-en herstelzorg van Saxenburgh: Ik vind het mooie aan mijn werk dat geen dag het zelfde is. Ook de afwisseling vind ik prettig. Ik werk in een team waarin de werksfeer erg prettig is. Ik vind het werk vooral erg afwisselend, elke dag is anders. Het is heel mooi dat je cliënten, vaak in relatief korte tijd, zo ziet opknappen. Ik kan me binnen de revalidatie- en herstelzorg ook verder blijven ontwikkelen. Ik ben aanspreekpunt wondverzorging en begeleid leerlingen op de werkvloer. Hierin kan ik mij blijven ontwikkelen door e- learningen en praktijkscholingen te volgen. De samenwerking met de verschillende disciplines vind ik prettig, je kunt elkaar snel vinden voor overleg. We werken écht samen om de gestelde doelen van de cliënt te behalen. En dat alles in een fijne werksfeer!

Hoe ziet het werken als verpleegkundige bij de revalidatie-en herstelzorg er uit?
Als verpleegkundige werk je in een zorgteam met verzorgenden IG voor de dagelijkse revalidatie- en herstelzorg voor cliënten. Net als je collega’s stel je samen met cliënten doelen vast voor het revalidatietraject en stem je het behandeltraject af met verschillende behandelaars. Bijzonder in het revalidatie- en herstelklimaat is dat je alles benadert vanuit het stimuleren van zelfredzaamheid, passend bij de cliënt en diens fase van het revalidatietraject. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor cliënten, hun familie en mantelzorgers en je betrekt hen zoveel mogelijk bij het revalidatietraject. Geen dag is hetzelfde en dat vraagt van jou en je collega’s dat jullie goed inspelen op verschillende situaties. Je verzorgt alles rondom de opname, doet controles, ondersteunt de cliënt, voert gesprekken met cliënt en/of familie, neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en verzorgt alles rondom het ontslag van de cliënt. Als verpleegkundige neem je deel aan de verpleegkundige dienst en ben je oproepbaar voor verpleegkundig advies of voor specifieke voorbehouden handelingen binnen de totale locatie.

Wat hebben onze cliënten nodig?
Je bent een gediplomeerd verpleegkundige, BIG geregistreerd en hebt affiniteit met revalidatie- en herstelzorg. Je houdt van dynamiek, je overziet wat er nodig is om de zorg zo goed mogelijk te organiseren en geeft op positief kritische wijze advies. Van nature ben je gewend om te denken vanuit mogelijkheden en kansen. Om je kennis te vergroten ben je bereid om de GRZ opleiding te volgen.

Over de revalidatie-en herstelzorg:
Onze Revalidatie- en herstelzorg is gehuisvest in het gebouw van Aleida kramer te Coevorden met plaats voor 21 cliënten en in het gebouw van Clara Feyoena heem te Hardenberg met plaats voor 40 cliënten. Een enthousiast team van (para)medici en verpleging/verzorging zorgt op beide locaties voor geriatrische revalidatiezorg (GRZ) en herstelzorg (ELV). De meeste cliënten verblijven korte tijd, enkele weken tot 3 maanden, op de revalidatie unit. Revalidatie- en herstelzorg is volop in ontwikkeling en samen werken we aan het verder optimaliseren van ons revalidatie klimaat. Jouw bijdrage wordt hierbij op prijs gesteld! De vacature is binnen het team op locatie in Coevorden, maar je kunt in voorkomend geval ook gevraagd worden om op locatie in Hardenberg te werken. Daarnaast gaat er in 2024 een team terug naar locatie Hardenberg nadat de nieuwbouw voor het wonen is gerealiseerd.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • 28 uren per week
  • Salaris is minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk woensdag 7 juni aanstaande. Wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Dorien Fik, teamcoördinator, via [email protected] of bel naar (0523) 27 76 04.

Ter informatie melden wij dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op donderdag 15 juni aanstaande.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.23.063
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Aleida Kramer
Postcode 7741 GB
Stad Coevorden
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Dorien Fik via [email protected] of bel naar (0523) 27 76 04
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 17-05-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 07-06-2023
Nummer 120138
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh