Verpleegkundige Sint Willibrord PG afdeling
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft 10 woonzorglocaties in de regio Salland. Op de Boskamp (Olst) hebben wij locatie Sint Willibrord. Sint Willibrord is de kleinste woonzorglocatie van Carinova. Sint Willibrord ligt midden in het karakteristieke dorp Boskamp en ziet uit over de uitgestrekte weilanden. Er heerst een warme en gezellige sfeer in dit huis.

Anemoon is een kleinschalige afdeling binnen Sint Willibrord met twaalf dementerende ouderen. Hier werken gepassioneerde medewerkers van verschillende leeftijdscategorieën. Als team voelen zij zich verantwoordelijk om goede zorg aan de bewoners te geven, afgestemd op de bewoner.

Als Verpleegkundige draag je samen met jouw collega’s bij aan het welzijn en het geluk van de bewoners. Je bent, samen met jouw collega’s, vrijwel altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten, zoals familieleden en mantelzorgers.

Jij wilt graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat de bewoners kunnen blijven doen wat zij belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners en helpt je daar waar noodzakelijk is. Het uitgangspunt hierin is te kijken naar de mogelijkheden van de bewoner in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Vaak ben je met collega’s aan het werk en op sommige momenten sta je alleen op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk afwisselend en vooral erg leuk is.

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma Verpleegkunde (niveau 4)
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Naast een hart voor de zorg heb je affiniteit met de pg-doelgroep
 • Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou geen probleem, dat hoort er immers bij!
 • Ook ben je ruimdenkend, enthousiast en creatief
 • Carinova is een lerende organisatie en door jouw leergierigheid wil jij hier graag in mee

Carinova biedt jou

 • Je bent direct welkom in het team
 • Inschaling in FWG 45 van de cao VVT (max. € 3.264,29 per maand)
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • 24 uur
 • Een team met enthousiaste, flexibele collega’s dat werkt vanuit hun hart (voor de zorg)
 • Een organisatie waarbinnen jouw bijdrage aan het verbeteren van de zorgverlening welkom is
 • Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden aan

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Loes Hekkert, te bereiken op telefoonnummer 0570-561377.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marlies Wassink, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 06-83101500 of via m.wassink@carinova.nl. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Willibrord
Postcode 8121 CW
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 19-04-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 19-04-2021
Nummer 66112
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova