Verpleegkundige Sint Willibrord
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft tien intramurale locaties in de regio Salland. In Boskamp is dit woonzorglocatie Sint Willibrord. Woonzorglocatie Sint Willibrord ligt midden in een karakteristiek dorp en ziet uit over uitgestrekte weilanden. Er heerst een warme en gezellige sfeer in dit huis.

De woonzorg binnen Sint Willibrord bestaat uit 3 afdelingen, Korenbloem, Boterbloem en Klaproos. Op afdeling Klaproos kunnen bewoners terecht voor kortdurende opnames en overbruggingszorg. Binnen de afdelingen Korenbloem en Boterbloem wordt zorg geboden aan bewoners met somatische klachten en lichte psychogeriatrische klachten.

Binnen de woonzorg op het Sint Willibrord wonen ongeveer 30 ouderen en werk je samen met 22 betrokken collega’s. Het team voelt zich verantwoordelijk voor kwalitatieve zorg afgestemd op de bewoner.

Als meewerkend Verpleegkundige bepaal je samen met je collega’s uit het team hoe de zorg wordt ingevuld. Jij wilt graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren van bewoners leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven. Naast cliëntgebonden taken liggen er leuke uitdagingen in het bevorderen van de kwaliteit van zorg. Je werkt intensief samen met de huisarts, de gemeente, externe fysiotherapeut en interne ergotherapeuten. Door jouw extra taken is jouw rol als Verpleegkundige uitdagend!

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een diploma Verpleegkunde (niveau 4)
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Naast een hart voor de zorg heb je affiniteit met de PG-doelgroep
 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
 • Je werkt graag samen met collega’s, maar kunt ook goed zelfstandig werken

Carinova biedt jou

 • Je bent direct welkom in het team!
 • Wij geloven in jouw toegevoegde waarde, daarom ligt er direct een vast contract voor je klaar
 • 28 uur
 • Inschaling in FWG 45 van de cao VVT (max. € 3.264,29 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je jouw kennis regelmatig kunt opfrissen 

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Jolanda Schutte – Nijkamp (Verpleegkundige), het best bereikbaar op: 06-30253733.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marlies Wassink, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 06-83101500 of via m.wassink@carinova.nl. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij via 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Willibrord
Postcode 8121 CW
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 19-04-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 19-04-2021
Nummer 66111
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova