Verpleegkundige somatische afdelingen
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Functieomschrijving: 
JIJ bent als verpleegkundige samen met je teamleden van de afdeling (Koerboom, Marhulzen of Oosteresch) verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager

Functie eisen

Functie-eisen: 
WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau tot verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uren per week. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt als verpleegkundige ingeschaald in FWG 45 (min. € 2.338,- max. € 3.153,-) van de CAO VVT.

 

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.szmk.nl.

Heb je vragen?                                                                                                                                                             

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Peter Stevens, regiomanager. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in Marga Klompé?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor dinsdag 23 april 2019 via de vacaturelink op onze website.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 253
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie SZMK Verpleeghuis De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 11-04-2019
Reageer voor 23-04-2019
Ingangsdatum 11-04-2019
Nummer 45094

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)