Verpleegkundige specialist GGZ
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Ben jij geïnteresseerd in of nieuwsgierig naar onze doelgroep en word je graag breed ingezet? Lees dan verder! Voor ons centrum voor Ouderenpsychiatrie zoeken wij een

Verpleegkundig specialist GGZ

28-36 uur, onbepaalde tijd  

Wie zijn wij?
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.100 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor behandelinhoud en bedrijfsvoering hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Het centrum voor Ouderenpsychiatrie is onderdeel van ons circuit CoNNectum, Centrum voor sociale en neuropsychiatrie volwassenen en 60 plus. Wij werken in drie gespecialiseerde centra nauw met elkaar en ons netwerk samen.

Onze zorg, zowel basis als gespecialiseerde GGZ, bieden we vooral ambulant, maar ook als groepsbehandeling en klinisch aan. Wij genieten van successen die we behalen met cliënten en elkaar. We reflecteren op onze eigen bijdrage in het proces van de cliënt. Wij zijn trots op onze goede naam binnen ons regionale netwerk, waar we met de collega instellingen intensief en goed samenwerken. Onze medewerkers hebben hier een nadrukkelijke rol in.

We bezoeken andere organisaties voor consultatie en diagnostiek en ontmoeten cliënten in de thuis-/woonsituatie.

Wat ga jij doen?

Als verpleegkundig specialist heb je, vanuit jouw eigen expertise, regie op je werk, op de inhoud daarvan en de wijze waarop je je dag invult. Je hebt kennis van de verschillende diagnoses en doet zelf onderzoek, behandeling, consultatie en advies. Uiteraard werk je hierbij nauw samen met anderen. Bij ons doe je dat dus niet alleen intern in het multidisciplinaire team, maar ook met diverse externe partijen.

We vinden het belangrijk dat je écht contact maakt met de cliënt. Hierbij is het uitgangspunt dat de cliënt primair zelf verantwoordelijk is voor zijn herstel. Samen ga je op zoek naar wat werkt voor hem of haar. Onze cliënten hebben vaak ondersteuning nodig op meerdere gebieden, wat jouw werk dynamisch en afwisselend maakt. We verwachten dat  je als professional creatief en out of the box  kunt denken en buiten de lijntjes durft te  kleuren. We werken hard en moeten snel kunnen schakelen, maar daartegenover staat een doelgroep waar je zoveel voor kunt betekenen, waarvoor je echt het verschil kunt maken!

Jij hebt

 • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ en BIG registratie
 • Meerdere jaren werkervaring als (regie)behandelaar
 • Een open houding, bent toegankelijk met een professionele afstand.

Jij bent

 • makkelijk in contact, cliëntgericht en een prettige gesprekspartner
 • doortastend en actief
 • analytisch en gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • open en toegankelijk, maar op een professionele afstand.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een veelzijdige functie in een compacte en financieel gezonde organisatie.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Werken in een gedreven professioneel en multidisciplinair team, dat gezellig en laagdrempelig is
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende thema’s.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg.
 • salaris tussen € 3.538 en € 5.553 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ)

Voel jij je uitgedaagd?
Dan maken wij graag kennis! En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!

Wij wisselen graag van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan. Je kunt hiervoor reageren via www.werkenbijmediant.nl of bellen/mailen met Ingrid Witz-Castro, teammanager, via email: [email protected] of telnr. 06-18605561.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 104
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ingrid Witz-Castro, [email protected] of 06-18605561
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 25-10-2021
Reageer voor 31-03-2022
Nummer 70851

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg