Verpleegkundige SPV
Accare

Functieomschrijving

Gezocht: Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Waar kom je te werken?

Dit kan zijn op de polikliniek in Hardenberg of Deventer

Waarom wil jij bij Accare Hardenberg of Deventer komen werken? De polikliniek in Hardenberg is gevestigd in het LOC gebouw op het Zorg & Welzijn Plein samen met andere organisaties zoals de GGD, het Samen Doen Team en Tactus. Je werkt samen met een enthousiast team van behandelaren dat ook systemisch en outreachend werkt. Dit maakt dat je regelmatig zelfstandige beslissing moet nemen binnen de contex van de multidisciplinaire behandeling.

Op locatie Deventer zijn er twee teams. Eén team is gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychiatrie en één team in de Forensische Jeugd en OrthoPsychiatrie. Deze teams versterken elkaar wat de behandeling van de cliënt ten goede komt.

Wat ga je doen?

Als SPV-er ben je een spin in het web in de diagnostiekfase en behandeling van jongeren.

Daarnaast onderhoud je contacten met andere organisaties en behoren ambulante behandelingen ook tot je taken. Je levert een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van jongeren en het systeem. Je voert onder andere intakegesprekken, levert een bijdrage aan indicatiestelling en behandeladvies en geeft voorlichting. Je pakt crisissen op en zorgt ervoor

dat je deze op een goede manier oplost of door een collega opgepakt worden. Daarin heb je ook coachende functie.

Vanaf januari 2020 draai je mee in de voorwacht van de crisis samen met andere organisaties, die op dit moment alleen onder kantoortijd wordt geboden.

Functie eisen

We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste BIG-geregistreerd sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Je bent beschikbaar voor 24 uur per week of meer uren.

Inschaling

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld FWG-functiegroep 55 CAO GGZ. Afwachtend op mogelijk nieuwe indeling na afronden project functiehuis.

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling.

Bijzonderheden

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Mw. Geerten van der Meer, regiomanager behandelzaken/Mw. Nienke Keizers, regiomanager behandelzaken of Mw. Jolanda Kool, regiomanager algemene zaken via Marjon Immerzeel, managementassistent, telefoonnummer 06-46721245 of m.immerzeel@accare.nl

Solliciteren Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), via f.grimberg@accare.nl

Je kunt solliciteren tot en met 18 november via www.accare.nl/vacatures. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.

 

Type Vacature
Organisatie Accare
Locatie Accare, polikliniek Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 25-10-2019
Reageer voor 18-11-2019
Ingangsdatum 25-10-2019
Nummer 49175
Doorsturen Bekijk PDF

Accare

Accare biedt jeugdhulp aan kinderen en jongeren in Noord-Nederland. Behandeling vindt vooral ambulant plaats bij onze eigen (poli)klinieken, bij gezondheidscentra, op scholen en bij cliënten thuis. Met haar afdeling voor wetenschappelijk onderzoek draagt Accare bij aan steeds betere en minder dure zorg voor jeugd. Accare wil haar medewerkers stimuleren in het nemen van verantwoordelijkheid, het tonen van initiatief en het zoeken naar vernieuwing en ontwikkeling

Meer over Accare