VERPLEEGKUNDIGE 'T VLIERHUIS IN OMMEN
Saxenburgh

Functieomschrijving
Neem jij onze bewoners bij de hand als ze het zelf niet meer weten?  Wil jij jouw kwaliteiten inzetten voor onze PG-bewoners? Dan zoeken wij jou voor onze mooie locatie 't Vlierhuis in Ommen in de functie van

VERPLEEGKUNDIGE
uren van 24 tot 28 uur is bespreekbaar

Situatieschets
Zorglocatie 't Vlierhuis ligt in de wijk Alteveer in Ommen, aan de rand van een nieuwbouwwijk. In 't Vlierhuis wonen bewoners met cognitieve problemen.
Er is een mooie film over de locatie gemaakt: https://bit.ly/promofilm_Vlierhuis.

Wat ga je doen? 
Je realiseert je altijd dat de mensen hier wonen, het moet voor hen een gezellige, comfortabele en veilige plek zijn waar ze zichzelf mogen zijn. Wil jij die extra stap zetten om aan te sluiten bij de beleving van de bewoner? Met jouw liefde en betrokkenheid maak jij van hun huis een echt thuis.

Als verpleegkundige heb je naast de verpleegkundige taken ook een coachende rol en denk je mee in het geval van ongevallen en moeilijke situaties. Je wilt van toegevoegde waarde zijn.

Je draait verschillende diensten en de afwisseling in je werkzaamheden maakt dat geen dag hetzelfde is.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een diploma verpleegkundige met een BIG registratie. Jij kunt ondersteunen en meedenken in moeilijke situaties. Daarnaast maakt jij makkelijk contact met zowel bewoners, familie, collega’s en andere betrokken en betrekt hen actief bij de zorg. Niet geheel onbelangrijk, jij bent ook creatief en je hebt humor.

Uiteraard ben je deskundig, flexibel, behulpzaam en vriendelijk.

Eerst een dagje meelopen, is natuurlijk altijd mogelijk. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Wat bieden wij jou?
Een leuke baan waarin je met liefde aandacht geeft aan onze bewoners.

Arbeidsvoorwaarden
Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw wensen qua uren. Wij bieden jou een contract aan conform CAO VVT (FWG 45).

De cao kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%, daarnaast neem je automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW.

Bij Saxenburgh kun je gebruik maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, contributies, opleidingen en een fietsplan. Je kunt ook gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Klik dan gelijk op de knop hieronder en stuur je sollicitatie!

Wil je eerst meer informatie neem dan even contact op met Alien Tuinman, wijkmanager, telefoonnummer (06) 52 52 72 52 / a.tuinman@sxb.nl .

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.20.077
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh woon-/zorglocaties gebied Ommen
Postcode 7731CL
Stad Ommen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Alien Tuinman, wijkmanager, telefoonnummer (06) 52 52 72 52 / a.tuinman@sxb.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 13-12-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 56526
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh