VERPLEEGKUNDIGE 'T WELGELEGEN GRAMSBERGEN
Saxenburgh

‘t Welgelegen zoekt een Verpleegkundige met coachende kwaliteiten

Frida, verpleegkundige in ‘t Welgelegen: “Ik heb bij onze mooie zorgorganisatie de mogelijkheid gekregen om mij door te ontwikkelen naar teamcoördinator, daarom zoeken wij een nieuwe collega die een warm hart heeft voor de somatiek.”

Hoe ziet het werken op de afdeling er uit?
De werkdag start met de verpleegkundige-pieper op zak nemen en je inlezen. Je bepaalt samen met je collega’s wie welke bewoners gaat helpen. Jouw collega die bijna klaar is met zijn/haar dienst geeft je een korte overdracht. Na de zorg tref je elkaar voor een kopje koffie of thee. Je voert een familiegesprek of overlegt met de arts. Je zet een katheter, plaatst een vleugelnaaldje, spuit het oor uit of maakt een ECG en daarna is het tijd voor de uitwerking van een MDO of de voorbereiding daarvan. Je werkt persoonsgericht. Of het nu gaat om de zorg, een praatje of een wandelingetje; net wat onze bewoner op dat moment graag wil. Geen dag is hetzelfde. De bewoners zijn heel verschillend qua persoonlijkheid en ziektebeeld. Je werkt nauw samen met diverse disciplines zoals de verpleegkundige specialist, psycholoog en fysiotherapeut. Dit maakt jouw werk enorm afwisselend. In het team heb je ook neventaken. Zo kan het zijn dat je kartrekker bent voor het aandachtsveld decubitus of kwaliteitszorg. Dat wat het beste bij jouw talent en wensen past. 

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je hebt een diploma als verpleegkundige en liefst enige werkervaring.  We vinden het belangrijk dat jij meedenkt en jouw eigen mening geeft, overzicht houdt en jouw collega’s op een coachende manier inspireert. Je bent alert en pakt werk snel en enthousiast op.  Je reflecteert op je eigen gedrag omdat de wisselwerking tussen jouw gedrag en het gedrag van onze bewoners sterk verbonden is.  Je maakt tijd voor een dolletje tussen het harde werken door om het beste uit onze bewoners te halen. Zo draag jij kwaliteit en persoonsgerichte zorg uit.

Zorgcentrum 't Welgelegen
Onze gezellige locatie bevindt zich in het centrum van Gramsbergen. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met toilet en badkamer. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer. Hier kunnen bewoners gezamenlijk eten, maar als het de bewoners beter past om op de eigen kamer te eten, dan wordt dit natuurlijk gefaciliteerd. In de huiskamer is er ook gelegenheid om spelletjes te doen of samen te zingen. Hierin sluiten we aan bij de wensen van de bewoners. Jij gaat aan de slag op een van onze somatische afdelingen. Naast je eigen team heb je ook collega’s van de andere afdelingen. Samen vormen we een warm en sociaal team dat voor elkaar klaarstaat en waarbij iedereen elkaar kent.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is minimaal € 2.573,52 en maximaal € 3.471,49 o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 45)
  • Er komt nog ORT, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met een van onze verpleegkundigen,  via 0524-537931 (na 10.30u) of neem contact op met Dorinda Lennips, wijkmanager, [email protected] of via 06-36337403. Appen mag ook.

Wanneer je solliciteert, nemen we meteen contact met je op om een afspraak te maken.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.126
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum 't Welgelegen
Postcode 7783 AM
Stad Gramsbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Eén van onze verpleegkundigen via 0524-537931 (na 10.30u) of neem contact op met Dorinda Lennips, wijkmanager, d.[email protected] of via 06-36337403. Appen mag ook.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 23-09-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 14-10-2022
Nummer 113017
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh