Verpleegkundige team GRZ/Herstel
De Posten

Functieomschrijving

Voor onze afdelingen GRZ/Herstel zijn wij  op zoek naar twee enthousiaste en gedreven verpleegkundigen. Staat persoonlijke aandacht bij  jou centraal, houd jij van dynamiek en kun je snel schakelen? Wil jij werken in een actieve en betrokken organisatie, waar een ontspannen sfeer heerst, naar elkaar geluisterd wordt en ook gelachen wordt? Lees dan vooral verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

 • Als verpleegkundige op de afdeling GRZ/Herstel verleen je persoonlijke en professionele zorg aan klanten die tijdelijk bij ons komen revalideren.
 • Je bent bekwaam om ingezet te worden voor verpleegkundige en verzorgende handelingen.
 • Je stimuleert klanten elk moment van de dag te werken aan de eigen revalidatie en neemt de zorg daar waar nodig over.
 • Je coördineert de zorg op een effectieve en efficiënte manier waarbij je de kernwaarden hartelijk, huiselijk en hulpvaardig niet uit het oog verliest.
 • Je communiceert zowel met je collega’s als andere (1e en 2e lijns) zorgverleners.
 • Je signaleert veranderingen in de klantsituatie en neemt initiatief als dat nodig is. Tevens rapporteer je dit in ons klantsysteem.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige (minimaal MBO niveau 4) en BIG-geregistreerd.
 • Je kunt zelfstandig, gestructureerd en proactief werken, bent flexibel inzetbaar, houdt van afwisseling, kunt overstijgend denken en houdt ook in lastige situaties het hoofd koel.
 • Je hebt een collegiale instelling en werkt zorgvuldig, empathisch en kunt goed relaties onderhouden met zowel de klant, collega’s als andere zorgverleners.

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een jaarcontract met optie tot verlenging. De ingangsdatum van het contract is zo snel als mogelijk.
 • Het salaris is ingedeeld conform CAO VVT.
 • Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en worden gekenmerkt om onze prettige informele werksfeer.
 • Wij bieden jou ruimte en mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
 • Verder bieden wij je een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid, binnen een enthousiast team.
 • Ook investeren wij voortdurend in ons werkplezier en vakmanschap, niet alleen door opleidingen, maar ook door elkaar te helpen, samen te leren en te ontwikkelen. Samen met jou maken we de Posten!

Bijzonderheden

Jouw sollicitatie
Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.  Graag ontvangen we jouw motivatie en CV per mail via solliciteren@deposten.nl. 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Biorna Hendriksen, manager Zorg,  via telefoonnummer: 053-4753753.

Type Vacature
Intern nummer 2020-08
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Biorna Hendriksen
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 05-08-2020
Ingangsdatum 5 augustus 2020
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 54147
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten