Verpleegkundige team Hallerhoek, heemsteresch, Den Ham
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn per 1 oktober op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige voor onbepaalde tijd voor team Hallerhoek locatie Heemsteresch te Den Ham, voor minimaal 20 uur per week maar meer uren is bespreekbaar. 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het verpleegkundige diploma (BIG geregistreerd) We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding, kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

 

Je bent een empathisch en doortastend type die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen. De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten, inclusief nachtdiensten, te werken.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van verpleegkundige conform de CAO VVT. Verpleegkundige FWG schaal 45 conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Wie zijn wij

Wij zijn een enthousiast, gevarieerd, zelfsturend team met ieder zijn eigen taak. We bestaan uit 13 collega's, waarbij we het van belang vinden dat er een open sfeer is waarin eenieder zich op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Contactpersonen:

Voor vragen kun je contact opnemen met team Hallerhoek 088-988 4010

Sollicitatiekun je richten uitsluitend via onze website:www.zorgaccent.nl/vacatures

Sluitingsdatum 7 september: sollicitatiegesprekken 9 september 2022

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent Woonzorgcentrum Het Liefferdinck in Den Ham
Postcode 7683VV
Stad Den Ham
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij • Nicky van beek ([email protected]) • Gerda Peter ([email protected]) Voor vragen kun je contact opnemen met team Hallerhoek 088-988 4010
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 04-08-2022
Ingangsdatum 1 oktober 2022
Reageer voor 07-09-2022
Nummer 113098
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent