Verpleegkundige team het Hofje de Hofkamp
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij verwachten:  
Dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om binnen een zelfsturend team verschillende taken op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. De omgang met onze bewoners vraagt om een inlevings-gevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen voelt. 
Je creëert het thuisgevoel zodat hun eigen waarde behouden blijft. Ben jij iemand die initiatief neemt, collegiaal, flexibel, meedenkt, aanpakt en heb jij veel enthousiasme, dan zijn wij op zoek naar jou. 

 

Functie eisen

Je bent enthousiast over het werken met onze visie en in het bezit van diploma verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd). Je bent in staat overstijgend te denken en neemt graag nieuwe initiatieven om de kwaliteit van ons team en van de zorg te waarborgen en te verbeteren. Je werkt zowel zelfstandig als samen binnen ons multifunctionele team. Daarbij hoort ook de bereidheid om diverse teamtaken op je te nemen.
Je bent gemotiveerd, empathisch, doortastend, hebt humor en een positieve instelling.
De omgang met onze bewoners vraagt om een groot inlevingsgevoel, waarbij de bewoner zich veilig en geborgen voelt, je creëert het thuisgevoel zodat de eigenwaarde behouden blijft.
Daarnaast ben je collegiaal, sociaal, flexibel en ben je bereid om alle diensten te werken (dag-avond en nacht).

Wij zijn een team, waarbinnen je jezelf kunt zijn en je mening wordt gehoord en gewaardeerd. Waarin je je kunt ontwikkelen en een hoop gezelligheid aanwezig is naast het harde werken.

Inschaling

Wij bieden een vast dienstverband aan met een proeftijd van twee maand.  Je salaris wordt afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG schaal 45 voor een verpleegkundige van het CAO VVT.

Bijzonderheden

Wie zijn wij
Wij zijn een zelfsturend team met 13 collega's van verschillende leeftijden. Wij leveren 24-uur zorg aan 10 bewoners met verschillende ziektebeelden (pg, somatiek en psychiatrisch).
Onze visie draagt uit dat we zorg leveren zoals thuis, bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorgers en vrijwilligers centraal. Zo krijgt de bewoner zorg op maat.

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met afdeling het hofje : 088-9883030

Joanne ten Brinke (jo.tenbrinke@zorgaccent.nl)

Mareti Helming (m.helming@zorgaccent.nl)

Enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 30 december 2021 via onze site: www.zorgaccent.nl/vacatures

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent Woonzorgcentrum De Hofkamp
Postcode 7607ZC
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij afdeling het hofje : 088-9883030 Joanne ten Brinke (jo.tenbrinke@zorgaccent.nl) Mareti Helming (m.helming@zorgaccent.nl)
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 24-11-2021
Ingangsdatum 1 januari 2022
Reageer voor 30-12-2021
Nummer 73129
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent