Verpleegkundige Thuiszorg | 24 uur
Stichting Rosengaerde

De functie

Je zult als verpleegkundige komen werken in de thuiszorg in Dalfsen. De zorgvraag van de cliënt is gemiddeld tot complex en sterk aan verandering onderhevig.

Je werkt volledig mee in de zorgverlening. Je ondersteunt en adviseert de teams en medewerkers binnen het verpleeghuis vanuit jouw expertise. Tevens zie je toe op de naleving hiervan. Je observeert, signaleert en rapporteert en draagt bij aan een optimale communicatie tussen medewerkers, cliënten, vrijwilligers en familieleden.

We nodigen recent afgestudeerde verpleegkundigen ook uit om te solliciteren op deze vacature! Wij bieden jou een functie vanuit de visie eigen regie medewerker en eigen regie cliënt. waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Je contract is voor minimaal 24 uur per week. Dit is in eerste instantie voor een jaar, maar bij wederzijds positieve ervaringen is verlenging uiteraard mogelijk. Het salaris is minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 conform CAO VVT 2019-2021 (FWG 45).

Wat bieden wij?

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek in een fijne omgeving. Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarop iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gestort. Tot slot staan wij binnen Rosengaerde open voor nieuwe ontwikkelingen en  ideeën.

Wie ben jij?

Je bent flexibel en stressbestendig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat signalen op te pakken en bent betrokken bij de organisatie. Jij bent een echte pionier die buiten de hokjes kan en durft te denken. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie ‘Zorgen voor mogelijkheden’.

Wij zoeken een medewerker die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te organiseren. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen. Tot slot ben je in bezit van een rijbewijs en minimaal een diploma Verpleegkundige niveau 4.

Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 29 oktober 2021 versturen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne Mensink via rianne.mensink@rosengaerde.nl

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 04-10-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 29-10-2021
Nummer 71567
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde