Verpleegkundige Thuiszorg | 24 uur
Stichting Rosengaerde

De functie

Je zult als verpleegkundige komen werken in de thuiszorg in Dalfsen. De zorgvraag van de cliënt is gemiddeld tot complex en sterk aan verandering onderhevig.

Je werkt volledig mee in de zorgverlening. Je ondersteunt en adviseert de teams en medewerkers binnen het verpleeghuis vanuit jouw expertise. Tevens zie je toe op de naleving hiervan. Je observeert, signaleert en rapporteert en draagt bij aan een optimale communicatie tussen medewerkers, cliënten, vrijwilligers en familieleden.

We nodigen recent afgestudeerde verpleegkundigen ook uit om te solliciteren op deze vacature! Wij bieden jou een functie vanuit de visie eigen regie medewerker en eigen regie cliënt. waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

Je contract is voor minimaal 24 uur per week. Dit is in eerste instantie voor een jaar, maar bij wederzijds positieve ervaringen is verlenging uiteraard mogelijk. Het salaris is minimaal € 2.492,51 en maximaal € 3.362,22 conform CAO VVT 2019-2021 (FWG 45).

Wat bieden wij?

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek in een fijne omgeving. Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarop iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gestort. Tot slot staan wij binnen Rosengaerde open voor nieuwe ontwikkelingen en  ideeën.

Wie ben jij?

Je bent flexibel en stressbestendig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent in staat signalen op te pakken en bent betrokken bij de organisatie. Jij bent een echte pionier die buiten de hokjes kan en durft te denken. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie ‘Zorgen voor mogelijkheden’.

Wij zoeken een medewerker die kan aanvoelen wat belangrijk is voor de individuele mens en creatief genoeg is om dit samen met de cliënt en diens netwerk te organiseren. Op deze manier kunnen we de cliënt zo goed mogelijk tot zijn of haar recht laten komen. Tot slot ben je in bezit van een rijbewijs en minimaal een diploma Verpleegkundige niveau 4.

Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 29 oktober 2021 versturen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne Mensink via rianne.mensink@rosengaerde.nl

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 19-11-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73015
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde