VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG
Liberein

Functieomschrijving

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Oprechte aandacht geven door even een hand op de schouder te leggen. Of tijdens het aankleden de dag doornemen. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan we voor bij Liberein!

Op onze woonzorgvoorzieningen in Enschede en Glanerbrug bieden wij liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen. Dit betreft geriatrische revalidatie, ELV, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en soms (jong) volwassenen. Ook zijn er specifieke doelgroepen als Korsakov, jong volwassenen met dementie en geronto psychiatrie. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan nog zelfstandig wonende ouderen en (jong) volwassenen in Enschede en Glanerbrug.

Voor ons Thuiszorg team Korteland zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s in de functie van verpleegkundige  Thuiszorg.

Uren in overleg met een maximum van 22 uren gemiddeld per week, voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met mogelijheden voor een dienstverband voor onbepaalde tijd.

 

Wat ga je doen?

Je bent de spil in onze organisatie, je vind het fijn om wijkgericht en in zelforganiserende teams te werken. Jij hebt invloed op de wijze waarop cliënten onze zorg- en dienstverlening ervaren. Je bent werkzaam binnen locatie Korteland, dit is een appartementencomplex.Je werkzaamheden bestaan uit:

  • coördinatie van zorg,
  • verrichten van verpleegkundige en verzorgende handelingen,
  • begeleiding van cliënten,
  • handelen bij acute en ongeplande zorgmomenten,
  • netwerken en informatieoverdracht,
  • leveren van palliatief terminale zorg.

 

Functie eisen

 • diploma verpleegkundige niveau 4,
 • communicatief sterk,
 • toont initiatief,
 • bent oplossingsgericht, flexibel,
 • teamplayer,
 • Je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.
 • rijbewijs B en je beschikt over een vervoermiddel.

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter! 

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG 45 (minimaal € 2.338,08 – maximaal € 3.153,90).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein.

Type Werkplein
Intern nummer 2019-73
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, Locatie Korteland in Enschede
Postcode 7511CP
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 22
Uren tot 22
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Nina Buterowe, coördinerend wijkverpleegkundige, via telefoonnummer: 053-4826688.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 07-06-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 17-06-2019
Nummer 46407
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein