Verpleegkundige
Trajectum

Functieomschrijving

Wil jij als Verpleegkundige somatische zorg combineren met sociotherapie? En lijkt het je leuk om dat te doen op het snijvlak van psychiatrie, gehandicaptenzorg en de forensische zorg? Dan is dit jouw vacature!  

Verpleegkundige 
(Rekken, locatie Berkelland, 24 – 36 uur per week)  
 

Wat ga je doen? 
Als verpleegkundige bij Trajectum heb je een afwisselende en uitdagende functie! Je bent medeverantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten conform het behandelplan, maar er wordt ook regelmatig een beroep gedaan op jouw verpleegtechnische kennis. Je werkt als verpleegkundige en voert daarnaast begeleidende taken uit. Wanneer er sprake is van een incident kan je door andere afdelingen worden opgeroepen om somatische zorg te verlenen. Daarnaast zal je voor onze nieuwe afdeling crisisopvang worden ingezet als de verlengde arm van de Psychiater: Jij voert onder de verantwoordelijkheid van de arts of psychiater de somatische gezondheidscheck uit bij cliënten die worden binnen gebracht op de crisisopname.  

Kortom; lijkt het jou een uitdaging om het vak verpleegkunde te combineren met sociotherapie? Dan is dit jouw vacature!  

Waar kom je te werken? 
Je komt te werken binnen de sector Klinisch Behandelen van Trajectum, op onze mooie locatie Rekken. Hier worden cliënten met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag behandeld. Een deel van de cliënten verblijft onder een strafrechtelijke titel. De behandeling richt zich op het voorkomen van recidive en het terugdringen van risicovol (forensisch) gedrag. De behandeling wordt op verschillende beveiligingsniveaus geboden. In multidisciplinair teamverband worden behandeltrajecten uitgevoerd.  

Functie eisen

Wat breng je mee? 

 • Een diploma Verpleegkunde op mbo 4 of hbo niveau; 
 • Een BIG registratie; 
 • Affiniteit met de doelgroep LVB; 
 • Bereidheid om ook af en toe in de avonden, nachten en weekenden te werken; 
 • Een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden.  

Inschaling

Wat kun je van ons verwachten? 

 • Een baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep en de behandelmethodes van Trajectum; 
 • Een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor ontwikkeling; 
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg afhankelijk van je diploma: MBO 4 salarisschaal FWG 45 en HBO salarisschaal FWG 50; 
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; eindejaarsuitkering van 8,33%, mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen, fietsplan en bedrijfsfitness; 
 • Een jaarcontract voor 24-36 uur in de week, afhankelijk van het aantal uren dat jou uitkomt, met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Een organisatie die wil investeren in het ‘boeien en binden’ van haar medewerkers.  

Bijzonderheden

Zien we jou binnenkort? 
Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. We staan altijd open voor een kennismaking op onze locatie in Rekken. Solliciteren kan via onderstaande button.  

Wil je meer informatie, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met teammanager Ingrid Beimer via 0620332398 of [email protected]  

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Berkelland te Rekken
Postcode 7157CC
Stad Rekken
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ingrid Beimer via 0620332398 of [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 23-06-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 15-07-2022
Nummer 111958

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum