Verpleegkundige (uren in overleg)
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige, BIG geregistreerd en heb je een groot hart voor ouderen? Word jij enthousiast van een uitdagende zorgfunctie waarbij je verzekerd bent van dagelijks contact met bewoners, waarbij je hen ondersteunt in passende zelfredzaamheid?

Dan zoeken wij jou voor ons woonzorgcentrum/verpleeghuis de Hoge Weide in Lochem!

JIJ bent als verpleegkundige samen met je teamleden verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg voor hun dierbare. Je ontvangt leiding van een regiomanager

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie. We verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Wil jij hier graag een bijdrage aan leveren? Kom dan ons team versterken! De contracturen zijn in overleg bespreekbaar, afhankelijk van jouw wensen. Veel is mogelijk. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Je wordt als verpleegkundige ingeschaald in FWG 45 (€2.338,08 - €3.153,90). Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • diversiteit in zorg(werkzaamheden) en een open werksfeer;
  • een team met hele leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Interesse in deze uitdagende functie?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 3 februari a.s. via onderstaande sollicitatiebutton. Lopende de procedure zullen wij geschikte kandidaten direct uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen? 
Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Maaike Konter, regiomanager De Hoge Weide via 06-10029262. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR bereikbaar via tel. 0544-474100.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie vind je op onze website: www.margaklompe.nl

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 2020-004
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 13-01-2020
Reageer voor 27-01-2020
Ingangsdatum 13-01-2020
Nummer 50661

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)