Verpleegkundige/Verzorgende IG Stageafdeling
Markenheem

Functieomschrijving

Als verpleegkundige/verzorgende IG beschik je over goede communicatieve vaardigheden, heb je een probleemoplossend vermogen en ben je daarbij creatief in je denkvermogen. Jouw belangrijkste taken op de leerafdeling zijn:

Jouw belangrijkste taken op de leerafdeling zijn:

 • begeleiden en coachen van leerlingen.
 • kartrekkersrol binnen het team.
 • in staat het team te motiveren.
 • zet verbetervoorstellen in gang en volgt deze (kwaliteit van zorg).
 • uitvoeren van verzorgende en diverse verpleegtechnische handelingen.
 • observeren, signaleren en rapporteren aan de verzorgende IG en/of leidinggevende en overige disciplines (zoals de SO) over veranderingen in de gezondheidstoestand van cliënten.
 • begeleiden, stimuleren en ondersteunen van cliënten bij ADL-activiteiten en zelfzorg.
 • bieden van intensieve zorg en begeleiden van cliënten en diens relaties.
 • begeleiden van leerlingen en stagiaires tijdens de uitvoering van de zorgverlening.
 • verzorgen van de verslaglegging in het zorgdossier volgens afspraken.
 • deelnemen aan overlegsituaties, zoals het Multidisciplinair overleg en werkoverleg.
 • geven van advies, voorlichting en instructie (ziekteleer en behandeling) aan cliënten.
 • coachende rol richting het team.

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4 en evt. een certificaat werkbegeleiding. Ook met een diploma verzorgende IG en de juiste competenties nodigen we van harte uit om op deze functie te solliciteren. Je bent in staat om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren, maar kunt ook goed begeleiden/coachen met de ‘handen op de rug’. Je hebt affiniteit met somatische verpleeghuiszorg. Je kunt kritisch naar jezelf en de organisatie kijken waarbij je knelpunten signaleert en met oplossingen komt. Daarbij verwachten wij dat je stressbestendig bent en flexibel, maar daarnaast ook gastvrij. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig met onze cliënten. Je beschikt over een groot incasseringsvermogen.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, schaal 45 (verpleegkundige) en schaal 35 (verzorgende IG). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een jaarcontract voor 24 en/of 28 uur met uitzicht op een vast dienstverband.

Bijzonderheden

Op de leerafdeling biedt somatische verpleeghuiszorg waar BOL leerlingen gedurende een periode van 5 of 10 maanden opgeleid worden tot zelfstandige functionarissen. De stagiairs worden begeleid door werkbegeleiders van Markenheem. Heb je de cursus werkbegeleiding nog niet voltooid, dan bieden we jou deze mogelijkheid bij de start van deze functie. Heb je interesse? Solliciteer dan via onderstaand sollicitatieformulier. Wil je meer weten over deze functie? Neem telefonisch contact op met HRM via 0314-377928 of app met hen op 06-12903900

Type Vacature
Intern nummer 201839
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie Schavenweide
Postcode 7003DS
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij App of bel met HRM op 06-12903900.
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-12-2018
Reageer voor 16-03-2019
Ingangsdatum 14-12-2018
Nummer 42471
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem