Verpleegkundige voor de Post - Wilp
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor De Post zijn wij op zoek naar twee  

Specialistisch ondersteuners met een verpleegkundige achtergrond.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan.
Ook voer je verpleegkundige taken uit.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelf reflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je werkt hierbij samen met je collega’s (ondersteuners en coördinerend ondersteuners) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige teamtaken en neem je deel aan overlegvormen.


Dit zijn wij

De Post, Veld en Weide 19-21 is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe. 

Op deze locatie wonen 20 oudere cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, in de leeftijd tussen de 50 tot ongeveer 95 jaar. De zorgvragen zijn heel divers en liggen op het gebied van intensieve zorg, het verouderingsproces en/of psychische aandoeningen. De cliënten communiceren allemaal verschillend op hun eigen manier via lichaamstaal, gebaren en/of via gesproken taal. Het is van essentieel belang om af te stemmen en aan te sluiten in het contact met iedere individuele cliënt. Dit vereist schakel- en aanpassingsvermogen.

Veiligheid en hygiëne staat hoog in ons vaandel. Elke bewoner heeft een eigen zit-/slaapkamer en een badkamer die gedeeld wordt met de aangrenzende bewoner.

Er werkt een hecht team op De Post. Met elkaar richten zij zich op het bieden van een zinvolle daginvulling voor iedere cliënt. Hiermee bieden we de cliënten voldoende prikkels om zich, waar mogelijk, te ontwikkelen en om bestaande vaardigheden in stand te houden of om onderprikkeling te voorkomen.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een verpleegkundige opleiding op minimaal kwalificatieniveau 4
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De aanstelling en omvang dienstverband is in overleg te bepalen.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 40 maximaal € 2.902,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 4 De Post Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Rienke van der Marel, manager, telefoonnummer 06-1535 0173
Functie(s) Begeleider niveau 4
Verpleegkundige
Publicatiedatum 17-09-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 53778
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn