Verpleegkundige voor de Thuiszorg (M/V)
De Posten

Functieomschrijving

In de functie ben je verantwoordelijk voor de verzorging/verpleging van cliënten in de thuissituatie. Je bent werkzaam in een team, dus waar nodig coach je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je ondersteunend voor het bewaken van de zorgplannen en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien. Je bent bekwaam om ingezet te worden voor verpleegkundige en verzorgende handelingen. Het maken en evalueren van zorgafspraken met cliënten behoort ook tot het takenpakket. Daarnaast communiceer je met je collega’s en andere (1e en 2e lijns) zorgverleners.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 en BIG-geregistreerd.
  • Je werkt zelfstandig en kunt goed relaties onderhouden met zowel de cliënten, collega’s, als    
  •    andere zorgverleners.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. de inzetbaarheid.
  • Je bent oplossingsgericht en gaat voor kwaliteit binnen de thuiszorgprocessen.
  • Het coördineren van activiteiten zit in je genen.
  • Je kunt overstijgend denken en je houdt ook in lastige situaties het hoofd koel.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Inschaling

Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Functie-inschaling conform de CAO-VVT, contractvorm en uren in overleg.

Bijzonderheden

Je sollicitatie:

Mocht je belangstelling hebben, dan kun je dit bij Okke Dickhoff kenbaar maken. Via de mail ( solliciteren@deposten.nl )voorzien van een korte omschrijving van jezelf, de motivatie waarom je deze functie ambieert en de ervaring die je meebrengt. Voor vragen die betrekking hebbenover deze functie kun je contact opnemen met Joyce Mazeland / Anke Dijkhuis: 053-4753753

 

Type Vacature
Intern nummer 2018-060
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 3
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Anke Dijkhuis of Manon Agterbosch
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 25-10-2018
Ingangsdatum 25 oktober 2018
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 41502
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten